Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC atgriezīsies premium viedtālruņu tirgū “kad būs īstais mirklis”

    Jaunākie raksti

    HTC nav vairs dēvējams par viedtālruņu tirgus spēlētāju jau vairākus gadus, kaut arī HTC kādu laiku turējās blakus Samsung Galaxy S sēriju flagmaņiem. Laikā, kad Samsung Galaxy S sērija bija plastmasas grabuļi, HTC piedāvāja metālā tērptus skaistuļus ar tīri labām kamerām un pieklājīgu saskarni.

    Kaut kur ap 2015. gada vidu (ap HTC One M9 iznākšanas laiku) tomēr Samsung izdevās atrauties no HTC ar nedaudz labāku kameru kvalitāti un citām nelielām niansēm, pēcāk vairs HTC neizdevās noķert pārējos viedtālruņu tirgus spēlētājus.

    Reklāma

    HTC šobrīd visai labi veicas ar virtuālās realitātes ierīču pārdošanu, uzņēmumus nesen tika pie jauna vadītāja, kurš iepriekš vadīja mobilo sakaru uzņēmumu Orange. Tika atzīts, ka HTC bija pārtraucis ieviest inovācijas viedtālruņos, kas arī nogremdēja HTC viedtālruņu biznesu. Plinte krūmos nav pavisam mesta, pagājušajā gadā HTC piedāvāja pāris vidējās klases viedtālruņus, bet pie flagmaņu izstrādes HTC grasās atgriezties tikai, kad būšot īstais laiks.

    Nav gan skaidri pateikts, kad tieši tas varētu būt gaidāms. HTC flagmaņu uzvaras gājienu vēlētos saistīt ar 5G ieviešanu un pieejamību attīstītājās valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Yoohoo
    08.10.2019 14:42

    Lai veicas!
    Kādreiz pats biju HTC īpašnieks, patika šie tālruņi.
    Labi apstrādāts tālruņa korpuss no metāla un glīts UI.
    … tā gan, diemžēl, jau ir pagātne.

    Kristaps Ķēdis
    10.10.2019 11:24
    Reply to  Yoohoo

    Pašam bija gan TyTC II, gan Sensation XE… biju apmierināts. Ja parādītos, kas līdzīgs vismaz pēdējam, būtu vērts padomāt no LG (patlaban G6 lietoju) nākt atpakaļ pie HTC.

    banans
    08.10.2019 20:22

    Lai uzbliež ‘beats’ seju. Tas noteikti palīzēs :D :D :D

    digitalk
    08.10.2019 20:36
    Reply to  banans

    oficiāla bootloadera atlokošana, kā senajos laikos, palīdzēs vairāk.

    Kristaps Ķēdis
    10.10.2019 11:25
    Reply to  digitalk

    Nesapratu? Ko tu ar to domāji? Paskaidrosi sīkāk?

    digitalk
    10.10.2019 13:15

    gandrīz visi ražotāji noloko bootloaderi, lai telefonā nevarētu ielādēt modificētu/iepriekšējo/citu sistēmu. HTC savulaik bija starp pirmajiem, kas piedāvāja oficiālu unloku, tiesa ar garantijas zaudēšanu (Google neskaitās, tai visi ir atlokojami :)

    Krotow
    10.10.2019 13:16

    Palīdzēs uzlikt jaunāku OS versiju telefonam, kur oficiālais atbalsts beidzies jau pirms gadiem. Uz HTC tas attiecas arī dēļ iespējas iegūt vairāk vietas aplikācijām. Šis gan prasās pēc skaidrojuma. Ap 2009. gadu, kad Android telefoni kļuva populāri, tā laika viedtālruņu iekšējā datu glabātuvē bija maz vietas un to ātri varēja piedzīt pilnu ar dažām lielākām aplikācijām. Talkā nāca iespēja glabāt nesistēmas aplikācijas SD kartē. Telefonu sagatavot tam varēja no bootloadera, kuram piekļūt varēja tikai, bootloaderi atbloķējot un iegūstot root lietotāja pieeju telefonam. HTC toreiz nāca pretīm lietotājiem un bija izveidojuši sadaļu viņu mājas lapā, kurā ievadot telefona sērijas numuru, pretī iedeva atbloķēšanas atslēgu. Mūsdienās telefonos ar 32+ GB atmiņu datu glabāšanai tas vairs nav aktuāli.

    21.02.2020 12:12

    Telefoni lietošanas ziņā tiešām bija tā neko. Vilka visu ļoti labi. Izskatījās super. Vismaz pirmo lietošanas gadu.

    Bet nu, bija viegli saprast ka viņi nebija tie gudrie ražotāji. Ja telefonā bija jānomaina vismaz kaut kādas iekšas, tas bija pilnīgākais murgs. Gandrīz nereāli. Pat vienkārši nomainot bateriju.
    Un kad izjauc divus identiskus modeļus – iekšas viņiem nedaudz atšķirās. Pēc 1,5gada lietošanas telefons sāka nepārtraukti mest ārā kļūdas un šausmīgi bremzēt. Baterija no paša sākuma bija mēsls. Runa iet par One X.

    Nebija viņiem daudz smadzeņu kompānijā diemžēl.

    Reklāma