Web Analytics
More
    Reklāma

    Floridā kāds kungs bojājis bremzes īres elektroskrejriteņiem

    Jaunākie raksti

    Tikko redzam ziņu virsrakstā “Florida Man”, uzreiz ir skaidrs, ka nodarījums būs izmeklēti stulbs. Šoreiz kāds 59 gadus vecs vīrs Floridā ķēries pie īres elektrisko skrejriteņu bremžu bojāšanas. Policija pagaidām nav izziņojusi vīra nolūkus – kāpēc tieši viņš bojājis bremzes.

    Kopš aprīļa Maiami reģistrēti vismaz 12 līdzīgi īres skrejriteņu bojāšanas gadījumi.

    Reklāma

    Protams, pati ziņa ir mums tāla un maz interesanta, bet tā raisa pārdomas par īres skrejriteņu un līdzīgu īres pārvietošanās līdzekļu drošību. Elektriskos skrejriteņus vakarā kāds savāc un uzlādē, droši vien tiek novērsti arī lielākie vizuālie bojājumi. Bet nav zināms, vai kāds arī pārbauda bremzes.

    Diez vai arī kāds īres klients pirms brauciena ar skrejriteni izmēģina bremžu darbību. Problēma tiek konstatēta uz īsā Bruņinieku ielas veloceliņa posma pie Valdemāra ielas, kur ir gana liels nobrauciens pa kalnu uz leju.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    04.10.2019 09:31

    Ļoti pamācošs raksts. Par savu drošību ir jārūpējas pašam un kritiskie mezgli jāpārbauda pašam. Tu taču atceries, no bērnības, kad pagalma draugu riteņiem nekad nebija bremzes :D

    Muah
    04.10.2019 09:48

    Deģenerātus nepieklājas dēvēt par kungiem.

    04.10.2019 10:05

    Nesapratu, tā Florida ir vieta Latvijā?
    Kaut kādas Bruņinieku un Valdemāra ielas…

    Krotow
    04.10.2019 13:57

    Ir gan. Atver Latvijas karti, aizstumies uz Cēsīm un skaties pilsētas ziemeļrietumu pusē. Atradīsi gan Floridu gan Luiziānu :)

    Krotow
    04.10.2019 14:00

    Deģenerātu motivācijā nav jēgas iedziļināties. Iedomājos gan vienu iemeslu – minētais tips pēc tam netālu kādā nogāzē sēž krūmos un filmē bez bremzēm krītošos priekš YouTube feilu video.

    Reklāma