Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp testējot pēc laika izgaistošas ziņas Android lietotnē

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka WhatsApp Android beta lietotnē (2.19.275 versija vai jaunāka) tiek izmēģinātas izzūdošas ziņas. Šobrīd tās pieejamas tikai grupu čatos, lietotājam ir iespēja izvēlēties ziņas izzušanas laiku no 5 sekundēm līdz stundai.

    Izzūdošas ziņas šobrīd pieejamas Telegram lietotnē, tās paredzētas, lai nosūtītu sensitīvu informāciju, kas pēcāk netiek uzkrāta sarakstes vēsturē. Tādējādi ir ērti nosūtīt personas kodu vai kādu citu vienu reizi izmantojamu informāciju, kas pēcāk nevienam nebūs pieejama.

    Reklāma

    WhatsApp ir visai agresīvi strādājis pie privātuma risinājumiem. Saziņas šifrēšana ir aktīva pēc noklusējuma, tāpat tika ieviesta iespēja dzēst jau nosūtītās ziņas.

    Lai cīnītos pret viltus ziņu strauju izplatību, WhatsApp no gada sākuma ieviesis ierobežojumu, kas ļauj vienu ziņu pārsūtīt tikai piecas reizes. Iepriekš WhatsApp jau bija ieviesis ierobežojumu, bet tas bija 20 reizes, kas mums ikdienā nebija manāms. Facebook un WhatsApp tiek uzskatīti par lielākajiem viltus ziņu kanāliem valstu valdību vēlēšanu laikā. Facebook spēlēja lielu lomu Donalda Trampa ievēlēšanā, kamēr WhatsApp esot radījis veselu viltus ziņu industriju pirms prezidenta vēlēšanām pērnā gada oktobrī Brazīlijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    keks
    02.10.2019 12:26

    pff, tad nu gan whatsapp ir ātrums uz jaunumu ieviešanu :D, Wire sen jau šāda iespēja un ne tikai grupu čatos, ir arī iesējamas labot kļūdaini nosūtīto tekstu, kā tas bija nelaiķim skype.

    digitalk
    02.10.2019 12:59
    Reply to  keks

    par laimi skaips vēl dzīvs un spārdās. kā teica Marks Tvens — ziņas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas.

    Janis
    02.10.2019 16:17
    Reply to  digitalk

    jap… es to arī ikdienā esmu spiests regulāri izmantot

    Reklāma