Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 10 nonāks OnePlus 6 un 6T oktobrī, 5 un 5T – 2020. gadā

    Jaunākie raksti

    OnePlus spējis iekarot gana uzticama partnera atpazīstamību, kad runājam tieši par Android atjauninājumu saņemšanu. Programmatūras atbalsts mūsdienās ir ārkārtīgi svarīgs parametrs, kas neļauj ierīcei tik ātri novecot.

    OnePlus izstrādātā OxygenOS saskarne ir visai tuva tīram Android, kas arī ļauj gana ātri piedāvāt Android atjauninājumus. Šogad OnePlus 7 Pro saņēma Android 10 kā viens no pirmajiem viedtālruņiem pasaulē. Samsung, Huawei, Sony un citi ražotāji var tikai skaudīgi noraudzīties.

    Reklāma

    Paziņots, ka Android 10 atjauninājums nonāks gana laicīgi arī pie vecākiem OnePlus modeļiem – OnePlus 6 un OnePlus 6T atjauninājumu saņems jau oktobrī. Nedaudz nāksies paciesties 2017. gada OnePlus 5 un OnePlus 5T modeļu lietotājiem, jo tiem Android 10 tiek solīts 2020. gada otrajā ceturksnī.

    Sagaidāms, ka pēc aptuveni pusotras nedēļas tiks izziņots OnePlus 7T Pro modelis, kas varētu būt pirmais viedtālrunis, kas uzreiz iznāks ar Android 10.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    30.09.2019 12:35

    Viss jau ir skaisti un tas ir apsveicami. Bet es attureeshos no OnePlus telefoniem. Un nav pareizi saukt par OxygenOs vai vel ka. Tas ir un paliek Android bruvejums, paveids. Vai tad es izrevidejot Windows instalaaciju, vizualo nomainot varetu to piedavat kaa Uniwin?

    Uldis Krastiņš
    30.09.2019 13:34
    Reply to  Oskars

    Pēc tādas loģikas arī visi Linux distributīvi jāsauc par Linuxiem un ne kā savādāk. Man jau gan liekas, ka Android ir atvērta koda programmatūra un veido savu Os un sauc kaut vai par OskarOS. galvenās gr”utības ir lai kāds vispār uzzina, ka esi tādu izveidojis.

    Oskars
    30.09.2019 14:34

    Redz seit nonakam pie jautajuma, vai tas ir pareizi piedevet sev to kas isti nav tavs. Piemeram Redhat Enteprise Linux, Suse Linux, Oracle Linux, nosaukuma netiek iznemts Linux, nosaucot par RedhatOS utml. Un ar Android ir lidzigi. Lai ari tiek izmantots ari Linux kodols un struktura. Seit butu pareizi saukt nevis OxygenOS, bet gan Oxygen dstributivs.

    Kursors.lv
    30.09.2019 15:19
    Reply to  Oskars

    Vai nu tiešām vajag šādi skaldīt matus?

    Uģis
    01.10.2019 14:28
    Reply to  Oskars

    Sorry, Oskar, bet nepiekrītu tev šoreiz. Pats izmantoju Oneplus, fantastisks telefons, kas vispār nekaras, ar lielisku ātrumu un atbilst visām manām vajadzībām (diezgan ļoti piesienos savām ierīcēm). + OP nekad nav mēģinājuši neko piesavināties. Vienmēr ir norādīts, ka OxigenOS ir tas pats androids, tikai ar pašu modifikācijām. Tas netiek slēpts. Turpretīm, šobrīd Android 10 gestures gan ir paņemti no iOS, toties to gan Android noteikti nenorādīs savā prezentācijā. 😄

    Kkas
    01.10.2019 11:46

    Lietoju 1+6T jau gadu. Jāsaka, ka pēc 3 dažādu galaxy paudžu lietošanas, beidzot ir sajūta, ka vismaz tiek domāts par lietotājiem un nav parbāzts ar miljons fīčām, kuras ir bezjēdzīgas.

    Reklāma