Web Analytics
More
    Reklāma

    MegaBots bankrotējis, milzu kaujas robots iegādājams eBay

    Jaunākie raksti

    Milzu kaujas robotu būvētājs MegaBots bankrotējis, un šobrīd uzņēmums piedāvā iegādāties milzonīgu, 15 tonnas smagu Eagle Prime kaujas robotu eBay. Eagle Prime kaujas robots ir gandrīz 5 metrus augsts, kad tas ir pilnībā izslējies. Robota sākuma cena bija 1 dolārs, šobrīd cena sasniegusi jau 70 000 dolāru. Eagle Prime robota pircējs saņems arī visus robota rasējumus un programmatūru.

    Protams, ir arī dažas praktiskās Eagle Prime robota nianses, kas jāņem vērā pirms iegādes – jaunajam īpašniekam būs jāparūpējas par robota piegādi, kas var izmaksāt līdz 17 000 dolāru ASV teritorijā, bet var arī sasniegt 50 000 dolāru, ja vēlēsies to nogādāt citā kontinentā. Robotam nepieciešamas arī apkopes, drīzumā nāksies mainīt kāpurķēdes, kas maksās vismaz 7000 dolāru, regulāri jāapkopj hidrauliskās sistēmas un jāmaina eļļa.

    Reklāma

    Robotu darbina 430 zirgspēju LS3 V8 dzinējs no Chevrolet Corvette, bet degvielas izmaksas sastāda niecīgu daļu no robota iedarbināšanas izmaksām. Tiek lēsts, ka ar Eagle Prime robotu vari piedalīties dažādos izklaižu pasākumos, tomēr jārēķinās, ka robota iedarbināšana izmaksās kopā ap 2500 dolāriem. Un šīs izmaksas rēķinātas, neskaitot piegādi uz notikuma vietu.

    MegaBots radītais robots piedalījās ļoti lēnā un neinteresantā kaujā ar Japānā izveidoto pretinieku. Diemžēl šajā kaujā Eagle Prime uzstādītais 6 collu pneimatiskais lielgabals tika sabojāts, to arī nāksies labot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    27.09.2019 10:12

    Kā izklaides objekts gana jancīgs, taču praksē labāk izmantot uzdevumam piemērotu tehniku. Iemesls padomāt cilvēkveidīgo robotu būvētājiem.

    Reklāma