Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt turpmāk varēs norēķināties izmantojot Apple Pay

    Jaunākie raksti

    Transporta pakalpojumu platforma Bolt piedāvā klientiem iespēju par braucieniem norēķināties arī ar Apple Pay. Apple Pay ļaus uzņēmuma klientiem samaksāt par sniegtajiem pakalpojumiem vēl ātrāk, ērtāk un drošāk.

    Apple Pay funkcija automātiski parādīsies Apple ierīču lietotājiem kā viena no maksājuma metodēm, ja klients ir atjauninājis Bolt aplikāciju.

    Reklāma

    “Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt risinājumus, kas nodrošinātu mūsu klientiem patīkamāku servisu, tajā skaitā arī ērtu maksājumu sistēmu. Apple Pay iekļaušana mūsu lietotnē palīdzēs klientiem ātrāk, ērtāk un drošāk apmaksāt braucienus,” papildināja Bolt tirdzniecības operāciju vadītājs Martti Ilvess (Martti Ilves).

    Maksājumi ar Apple Pay ir pieejami Bolt klientiem Austrijā, Austrālijā, Horvātijā, Kiprā, Čehijā, Igaunijā, Somijā, Francijā, Ungārijā, Kazahstānā, Latvijā, Lietuvā, Maltā, Polijā, Portugālē, Rumānijā, Krievijā, Slovākijā, Zviedrijā, Ukrainā un Lielbritānijā.

    Apple Pay mērķis ir nodrošināt klientiem drošu maksājumu sistēmu. Ja kopā ar Apple Pay tiek izmantota kredītkarte vai debetkarte, faktiskie karšu numuri netiek saglabāti ne ierīcē, ne Apple serveros. Norēķinoties ar Apple Pay, tiek piešķirts šifrēts ierīces unikālais konta numurs. Katrs darījums tiek autorizēts ar vienreiz lietojamu, unikālu dinamisko drošības kodu.

    Apple Pay ir viegli uzstādāms un tas ļaus klientiem arī turpmāk izmantot visus bonusus un priekšrocības, ko piedāvā kredītkartes un debetkartes. Katrs Apple Pay pirkums tiek autentificēts tikai ar skatienu vai pieskārienu, izmantojot sejas atpazīšanu (Face ID) vai pirkstu nospiedumu (Touch ID), vai ierīces piekļuves kodu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    26.09.2019 17:58

    Sen jau var.

    Kursors.lv
    26.09.2019 18:03
    Reply to  Jānis

    Cik sen?

    Ezis
    27.09.2019 11:43

    Ak šie preses relīžu rakstītāji… Izlasot teikumu “ļaus uzņēmuma klientiem samaksāt par sniegtajiem pakalpojumiem vēl ātrāk, ērtāk un drošāk.” man atliek secināt, ka šī brīža norēķini ir nedroši, nenotiek pietiekošā ātrumā un ir neērti. Tiešām?
    Tas nozīmē, ka es, kā Android tālruņa lietotājs vairs turpmāk neizmantošu Bolt, jo nevaru būt drošs par savu maksājumu drošību. To, ļ.cien. PR rakstītāj, tu vēlējies panākt?

    digitalk
    27.09.2019 21:04
    Reply to  Ezis

    neaizdomājies, ka “ātrāk, ērtāk un drošāk” attiecas tikai uz āboļa lietotājiem, kuriem iepriekš bija ne tik ātri, ērti un droši?

    Reklāma