Web Analytics
More
    Reklāma

    Lattelecom Technology maina nosaukumu uz T2T

    Jaunākie raksti

    Sākot ar 23. septembri, Tet meitas uzņēmums Lattelecom Technology maina nosaukumu uz T2T, prezentējot jaunu zīmolu un uzņēmuma attīstības vīziju.

    T2T zīmola galvenā koncepcija ir “radošā loģika” jeb “no loģikas uz radošumu”: pirmais “T” nosaukumā nozīmē tehnoloģijas, biznesu un loģiku, otrais – radošumu, degsmi, jaunus, nestandarta risinājumus un izaugsmi. Savukārt cipars 2 angļu valodā tiek lietots arī kā prievārds “uz”, un tas savieno šīs divas daļas. Koncepciju apliecina arī uzņēmuma logotips, kas sastāv no divām smadzeņu puslodēm – loģikas un radošuma savienības.

    Reklāma

    “T2T mērķis ir veidot savu atpazīstamību un tēlu neatkarīgi no Tet, precizējot savu pozicionējumu kā radošu un elastīgu programmatūras risinājumu uzņēmumu,” stāsta tā izpilddirektors Viesturs Bulāns. “Šī transformācija ir loģisks solis grupas pārmaiņu procesu ietvaros. Viens no jaunā zīmola mērķiem ir stiprināt pozīcijas privātajā biznesā un eksportā, piedāvājot integrētus IT risinājumus un pakalpojumus. No iepriekšējās pieredzes mēs redzam, ka aug pieprasījums pēc nestandarta risinājumiem, kas uzlabos klientu darba procesus. Piemēram, šogad pēc klienta pieprasījuma no nulles jau izstrādājam darba uzdevumu pārvaldības lietotni, kas būtiski uzlaboja biznesa efektivitāti. Esam sapratuši, ka mums ir gan vēlme, gan resurss attīstīties šajā virzienā un stiprināt IT izstrādes nozari Latvijā kopumā,” stāsta V.Bulāns. Viņš uzsver, ka tas neatceļ efektīvu sadarbību ar mātes uzņēmumu Tet, kam T2T izstrādāja dokumentu, personāla un citus biznesa pārvaldības risinājumus.

    Tet meitasuzņēmums piedāvā gan programmatūras izstrādi no nulles, gan gatavus risinājumus. T2T ir pašu izstrādāts personāla vadības risinājums PAVS, kas ir ieviests daudzos Latvijas uzņēmumos, kā arī tas ir vairāku tehnoloģiju flagmaņu – DocLogix (dokumentu vadības sistēma), Click Software (Field Service Management) un SAP (ERP – Enterprise Resource Planning) oficiālais partneris, un ir autorizēts ieviest šos risinājumus.

    Līdz ar zīmola maiņu attīstās uzņēmuma vide un komanda – iekšējā darba organizācija jau tiek veidota pēc agile principiem, kas ir saskaņā ar mātes uzņēmuma ieviestām izmaiņām. Vienlaicīgi top T2T jaunais birojs, kas tiek rekonstruēts atbilstoši jaunām biznesa vajadzībām.

    “Šobrīd T2T nodarbina ap 100 cilvēkiem, bet, ņemot vērā topošos lielos projektus vismaz Baltijas mērogā, nākotnē plānojam komandas paplašināšanu. Mēs ticam jauniešu spēkam un radošumam, tāpēc iesaistāmies cīņā par gudrajiem prātiem, aktīvi sadarbojoties ar augstskolām un inovāciju platformu Demola Latvija,” saka uzņēmuma vadītājs.

    T2T klienti jau tiek informēti par pārmaiņām individuāli. Uzņēmuma rekvizītos mainās tikai nosaukums, viss pārējais paliek nemainīgs. Novembrī uzņēmums prezentēs arī savu mājas lapu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diktators
    25.09.2019 08:43

    pirmais “T” nosaukumā nozīmē tehnoloģijas, biznesu un loģiku. <- ja tehnoloģijas vēl var apzīmēt ar šo konkrēto burtu, tad to nevarētu teikt par biznesu (tiznesu) un loģiku (toģiku).

    otrais “T” – radošumu, degsmi, jaunus, nestandarta risinājumus un izaugsmi. <- otram burtam pat vienu sakarību nevarēja atrast, bet ai, lai iet, jo totāli izskatās un asociējas ar radošumu un degsmi.

    Ok, lai rebrendojas cik budžets atļauj, bet varēja piestrādāt pie savas loģikas un radošuma pamatojumā.

    Skābene
    25.09.2019 09:46
    Reply to  Diktators

    Kā vecā anekdotē par 2 tēju pasūtīšanu uz 222 numuru. Tū… tī… to… tū tū tū. :)

    Smieklīgi
    25.09.2019 09:38

    Būsim godīgi. Marketinga komanda sāka meklēt līdzīgus nosaukumus TET, lai tāpat būtu ar 3 simboliem un, piedevām, nejauktos ar TET, kā tas būtu, ja izvēlētos nosaukumu TAT vai TUT vai vēl kaut ko. Tad vēl paralēli vajadzēja pārliecināties, ka dotais saīsinājums ir pieejams www reģistrēšanai. Tā arī tapa T2T.
    Un tad jau palika tikai tās pašas mārketinga komandas uzdevums pievilkt tam T2T zīmola rašānās stāstu. Kas, jāsaka, ir sanācis varen neveikls…

    KasparsB
    25.09.2019 10:04
    Reply to  Smieklīgi

    kas traucēja vk aizvietot vārdu Lattelecom ar TET? :D bet nu T2T arī ir ok..

    KKTK
    25.09.2019 11:01

    Pirmais T, grozies kā gribi, tautā būs Telekomunisti :D

    Andis
    25.09.2019 12:54

    Ukraiņu valodā radošums tiek tulkots kā “творчість” – varbūt gatavojas šim tirgum :)

    digitalk
    25.09.2019 15:05

    Tits 2 Todlers! :D

    Reinis Rozitis
    25.09.2019 17:13

    Manuprāt, diezgan unikāls (Latvijā) uzņēmums – bez jebkādas īpašas struktūras maiņas (apvienošanās, pārpirkšana, īpašnieku maiņa utt) (meitas)kompānijai(-ām) nosaukumu(-us) maina jau trešo reizi :)

    Muah
    26.09.2019 09:18
    Reply to  Reinis Rozitis

    Nu nebūs gan tikai trešo. is.lv bija pirmais. tad verdi. pēc tam technology. tagad t2t

    Reinis Rozitis
    26.09.2019 14:28
    Reply to  Muah

    Nu es tādu vidējo .. bija jau vēl arī Citrus no tīkla uzturētājiem, tad 118 / BPO utt :)

    lulz
    26.09.2019 20:20

    Sēdies 2

    Reklāma