Web Analytics
More
    Reklāma

    Populārā Pocket Casts lietotne turpmāk pieejama bez maksas

    Jaunākie raksti

    Pocket Casts uzskatām par vienu no populārākajām podkāstu lietotnēm, tā iepriekš bija pieejama par vienu reizi veicamu samaksu, bet turpmāk gandrīz visas iespējas būs izmantojamas bez maksas. Pocket Casts lietotnei arī būs pieejamas premium iespējas, par tām gan nāksies maksāt.

    Pocket Casts ne velti tiek uzskatīta par labāko podkāstu lietotni, jo tā atļauj veikt epizožu meklēšanu, kā arī podkāstus iespējams klausīties arī bez to abonēšanas. Pocket Casts prot sinhronizēt saturu un noklausīto podkāstu sarakstu starp visām atbalstītājām operētājsistēmām.

    Reklāma

    Turpmāk Pocket Casts prasīs samaksu (1 dolārs mēnesī vai 10 dolāri gadā) par galddatora lietotnes izmantošanu, Pocket Casts Plus arī piedāvās uzglabāt podkāstu audio un video datnes mākonī.

    Ja iepriekš biji iegādājies pieeju galddatora lietotnēm (vienreizēja 9 dolāru maksa), saņemsi Pocket Casts Plus bez maksas trīs gadu garumā.

    Pocket Casts Android

    Pocket Casts iOS

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    18.09.2019 09:42

    mēģina palielināt peļņu pēc jaunākajām veikalinga vadlīnijām — ja nevari palielināt pārdošanas apjomu, liec cilvēkiem produktu abonēt!

    Reklāma