Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izrādīs Pixel 4 viedtālruņu sēriju 15. oktobrī Ņujorkā

    Jaunākie raksti

    Google izsūtījusi ielūgumus 15. oktobrī gaidāmajai Pixel 4 sērijas viedtālruņu izziņošanai, kas norisināsies Ņujorkā. No Google šogad gaidāmi divi viedtālruņi – Pixel 4 un Pixel 4 XL. Tāpat tiks izziņoti jauni Google Home un Nest viedās mājas produkti, iespējams, būs arī otrās paaudzes Pixelbook Chromebook.

    Pixel 4 viedtālruņu sērija varētu izmantot tos pašu 12 megapikseļu galveno kameru, kas pieejama Pixel 3 viedtālruņos, bet kamera tiks papildināta ar jaunu 16 megapikseļu telefoto kameru, kas kopā ar Super Res Zoom programmatūru nodrošinās līdz pat 8x palielinājumu.

    Reklāma

    Pixel 4 sērija beidzot arī Android ekosistēmā atnesīs no Apple nokopētu Face ID tipa 3D sejas atpazīšanu un atbilstošu operētājsistēmā iebūvētu programmatūru. Project Soli radara tipa sensors nodrošinās dažādu žestu atpazīšanu.

    Pixel 4 un Pixel 4 XL darbinās Qualcomm Snapdragon 855 procesors kopā ar 6 GB RAM un ne mazāk par 128 GB atmiņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    17.09.2019 12:05

    Es ljoti gaidu jauno Pixel 4 XL un pashlaik peec nopludushiem atteeliem izskatas stipri labak par iPhone 11. Bet to ka pasakuma atkal baaziis visiem indieshu attiistiibu nu man ljoti nepatik. Ja google taa tiik indieshi, tad labak lai vinji to dara indija, bet ne attiistiitajaas valstis. Ja godigi shada pieeja ljoti pazemina velmi peec google produkcijas. Es neesu indietis.

    slokjis
    18.09.2019 06:27
    Reply to  Oskars

    Latviski arī štruntīgi raksti.

    Reklāma