Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē pirmos OLED TV ar NVIDIA G-SYNC atbalstu videospēļu spēlēšanai lielizmēra ekrānos

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) uzsācis sadarbību ar NVIDIA, lai videospēļu spēlētāju sapņus padarītu par realitāti, 2019. gada OLED televizoriem (65/55E9 un 77/65/55C9 modelis) nodrošinot NVIDIA G-SYNC® Compatibility atbalstu. LG jaunākie OLED produkti nodrošina pārsteidzošu ātrumu un izcilu krāsu atveidi, to pirmšķirīgo veiktspēju un attēla kvalitāti apstiprina NVIDIA G-SYNC Compatible testēšana, lai nodrošinātu nevainojamu un padziļinātu videospēļu spēlēšanas pieredzi bez pārrāvumiem vai aizķeršanās.

    Pateicoties izcilai attēla kvalitātei, zemai ievades aizturei (low input rag) un ļoti ātram reakcijas laikam, LG OLED televizori jau iemantojuši atpazīstamību par optimizētas videospēļu veiktspējas nodrošināšanu. NVIDIA G-SYNC Compatibility pievienošana vēl vairāk paaugstina šo latiņu, garantējot vēl padziļinātāku datorspēļu spēlēšanu ar uzņēmuma nozarē vadošajiem 4K OLED modeļiem, kas pieejami 55 līdz 77 collu ekrānu izmēros.

    Reklāma

    LG pašizgaismojošā OLED tehnoloģija lietotājiem sniedz aizraujošu spēļu dinamiku, izmantojot atsevišķu pikseļu kontroles precizitāti un radot neticami reālus attēlus. Ar bezgalīgu kontrastu un ļoti precīzu krāsu atdarināšanu šie televizori piedāvā ātru reakcijas laiku ar atsvaidzes intensitāti līdz 120Hz. Ievades ātrums, kas videospēlē var izšķirt uzvaru vai sakāvi, ir minimāli uztverams sešu milisekunžu diapazonā 1440p saturam pie 120Hz un 13 milisekunžu diapazonā 4K saturam pie 60Hz. LG OLED televizoru minimālā ievades aizture, kas ir niecīgāka par kadru un neietekmē attēla kvalitāti, padara tos par labākajiem ekrāniem videospēļu baudīšanai.

    Turklāt LG jaunākie OLED televizoru modeļi atbalsta vairākus populāros HDR formātus, kas vēl vairāk uzlabo videospēļu spēlēšanas pieredzi. Lietotāji var spēlēt savietojamas spēles dinamiskajā HDR10 vai Dolby Vision formātā (ar līdz pat 120 kadriem sekundē Full HD saturam), tādējādi gūstot priekšrocības no tādām HDMI 2.1 specifikācijām kā automātiski zema latentuma režīma (ALLM), uzlabota audio atgriešanās kanāla (eARC) un mainīgās atsvaidzes intensitātes (VRR).

    Lai paaugstinātu lietotāju padziļināto uztveri brīžos, kad tiek spēlētas videospēles vai baudīts strauja tempa saturs, LG 2019. gada OLED televizori atbalsta kinoteātrim līdzvērtīgas skaņas formātus, tostarp Dolby Atmos un Dolby TrueHD skaņas tehnoloģiju. Pateicoties labākajiem premium audio un video formātiem, lietotāji spēj dzirdēt un redzēt saturu, kā to oriģināli paredzējuši tā radītāji. Tāpat šiem modeļiem ir arī LG padziļinātās mācīšanās AI skaņa aizraujošai virtuālai 5.1 visaptverošai skaņai.

    NVIDIA G-SYNC Compatible atbalsts LG 2019. gada OLED televizoriem būs pieejams atsevišķos tirgos ar programmatūras atjauninājumu tuvāko nedēļu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma