Web Analytics
More
    Reklāma

    Fujitsu piedāvās mākslīgā intelekta tiesnešus Tokijas olimpiādei

    Jaunākie raksti

    Tokijas olimpisko spēļu tiesnešiem varētu talkā nākt mākslīgais intelekts, lai izvērtētu dažādas sarežģīti vērtējamas disciplīnas. Fujitsu grasās izstrādāt mākslīgā intelekta tiesnešu sistēmas dažādām vingrošanas disciplīnām.

    Pagaidām vēl Tokijas olimpisko spēļu organizatori nav izskatījuši mākslīgā intelekta tiesnešu izmantošanu, bet tādējādi vingrošanas disciplīnās būtu iespējams izskaust cilvēcīgas kļūdas tiesnešu darbā. Fujitsu piedāvā izmantot 3D lāzera skenerus, kas darbojas ar 2 miljoniem kadru sekundē, lai ierakstītu un izvērtētu vieglatlētu sniegumu.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka jaunās tehnoloģijas pirmie lielie testi būs mākslas vingrošanas pasaules čempionātā, kas norisināsies oktobra sākumā Štutgartē (Vācija).

    2020. gada Tokijā olimpisko spēļu rīkotāji paziņojuši, ka visas atlētu medaļas tiks izgatavotas no elektronikas atkritumiem. Jau šobrīd iniciatīva savākusi gandrīz 50 000 tonnu ar e-atkritumiem. No savāktajiem atkritumiem jau šobrīd iegūti 2700 kilogrami ar bronzu, kas ir pilnīgi pietiekami medaļu izgatavošanai. Līdz pagājušā gada oktobrim bija izdevies savākt arī 30.3 kilogramus zelta, kas ir aptuveni 94% no nepieciešamā zelta daudzuma medaļu izveidei. Tāpat savākti 4100 kilogrami ar sudrabu, kas ir aptuveni 85% no nepieciešamā daudzuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma