Web Analytics
More
    Reklāma

    VAS “Elektroniskie sakari” ar programmatūru SKUDRA piedalās militārās rūpniecības izstādē Londonā

    Jaunākie raksti

    No š.g. 10.- 13. septembrim, Londonā, norisinās viena no vērienīgākajām militārās rūpniecības izstādēm – Defence and Security Equipment International (DSEI) (‘’Starptautiskais aizsardzības un drošības ekipējums’’). Tajā piedalās arī VAS “Elektroniskie sakari” (VAS ES) pārstāvji ar pašu radīto programmatūru SKUDRA.

    Starptautiskajā izstādē ir apskatāmi vairāk nekā 40 nacionālie paviljoni un 1600 dalībnieku stendi no 84 valstīm. Latvijas nacionālajā paviljonā Latviju pārstāv astoņi uzņēmumi – VAS “Elektroniskie sakari”, Latvijas Mobilais Telefons, D Dupleks, SRC Brasa, UAV Factory, DATI Group, Belss un SAF Tehnika.

    Reklāma

    VAS ES pārstāvji interesentiem piedāvā iespēju iepazīties ar pašu radīto programmatūru SKUDRA, kas sākotnēji tika radīta paša uzņēmuma vajadzībām – radiofrekvenču spektra monitoringa uzdevumu izpildei, tādējādi rezultātā iegūta funkcionāli pilnvērtīga, ērti lietojama un stabili darbojoša programmatūra. SKUDRA ir lielisks rīks sarežģītajā radiofrekvenču sfērā, jo tā automatizē frekvenču spektra monitoringu, taupa finanšu un cilvēkresursus, nodrošina augstu darba izpildes efektivitāti un kvalitāti.

    “VAS ES pēdējo gadu laikā ir izveidojis un attīstījis unikālu frekvenču spektra monitoringa rīku SKUDRA. Izstrādāto programmatūru SKUDRA jau šobrīd izmanto militārā resora pārstāvji, tādēļ, lai paplašinātu mūsu klientu loku, piedalāmies starptautiskā militāro tehnoloģiju izstādē Londonā DSEI 2019. Šeit gūtie biznesa kontakti lieliski palīdzēs sekmēt produkta virzīšanu tirgū, savukārt gūtās zināšanas sekmēs darbu pie programmatūras turpmākās attīstības. Es augstu novērtēju Aizsardzības ministrijas, DAIF un LIAA veikumu izveidojot kopīgu Latvijas stendu. Tas sekmē Latvijas tēla attīstību un parāda mūsu ambīcijas globālajā tirgū, ” sacīja Jānis Bārda, VAS “Elektroniskie sakari” valdes priekšsēdētājs

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma