Web Analytics
More
    Reklāma

    Western Digital atjauninājis ārējo cieto disku piedāvājumu ar 5 TB modeli

    Jaunākie raksti

    Western Digital atjauninājisMy Passport un My Passport for Mac ārējo cieto disku piedāvājumu ar 5 TB ietilpības modeļiem. WD My Passport ārējie cietie diski ir 19.15 mm biezi, to izmēri ļauj diskus ērti turēt plaukstā.

    My Passport cietie diski pieejami melnā, zilā un sarkanā krāsā, bet My Passport for Mac disks ticis pie Midnight Blue krāsas. My Passport ārējiem cietajiem diskiem ir USB 3.0 savienojums, kamēr My Passport for Mac jau uzreiz formatēti darbam ar macOS Mojave, kā arī tiem ir USB Type-C savienojums.

    Reklāma

    WD My Passport sērijas diskiem līdzi nāk WD Discovery un WD Security programmatūra, kas piedāvā 256-bitu AES šifrēšanu, kā arī iespēju ērti izmantot cietos diskus kopā ar Dropbox un Google Drive. Visi jaunie WD My Passport diski saņēmuši trīs gadu ražotāja garantiju.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.09.2019 10:54

    Kaut kāda aizsardzība pret triecieniem un mitrumu tur arī ir? Izskatās pēc veida kā pa dārgo uzreiz pazaudēt visus savus arhivētos failus. XYZ for Mac – kam to vajag, ja ārpus ābolzemes to normāli nevarēs lasīt un rakstīt? Starp citu nesaprotu kāda X-a pēc OS taisītāji nav ieviesuši kādas kopīgas jēdzīgas failu sistēmas atbalstu, kas nav FAT32 ar visiem tās mīnusiem t.sk. 4 GB faila izmēra limitu un milzīgo klāsteru izskatā lielajām ‘partīcijām. Kas ir ar iebūvētu Ext4 atbalstu Windows un MacOS – grūti, vai?

    Andron MacBeton
    11.09.2019 20:40

    Lieliska iespēja pakāst uzreiz VISUS datus. Nevis daudzreiz mocīties pakāšot pa pāris gigabaitiņiem.
    Vai tiešām šitajā optikas un 17Gā pasaulē vajag tādus diskus?
    Ar 320Gb 2,5″ pleznu var aizvest uz 0gā teritoriju (laukiem, vasarnīcu) ~200 filmas. Visai vasarai pietiek ko skatīties pa vakariem.

    KKTK
    11.09.2019 21:12

    Nu teiksim tā – lai arī ir modīgais usb c, bet ar “USB 3.2 Gen1” standartu nekā diža tur nav. Kad ieliks Thunderbolt 3 tad arī pamodiniet mani.

    Reklāma