Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzlaboti Garmin vívoactive 4 un vívoactive 4S GPS viedpulksteņi

    Jaunākie raksti

    Garmin atklāj vívoactive 4 un 4S GPS viedpulksteņus ar plašāko pieejamo 24/7 veselības datu uzraudzības funkciju klāstu tirgū. Šīs inovācijas ietver uzlabotu pulsa mērītāju pulse ox1, jaunu elpošanas uzraudzību, Body Battery enerģijas mērītāju, paziņojumus par neparastu sirdsdarbību, menstruālā cikla uzskaiti, stresa līmeņa novērošanu ar atgādinājumiem atpūsties, jaunu ūdens patēriņa izsekošanas funkciju un vēl daudzas citas. Vienmēr darbīgais ekrāns pieejams divos izmēros (40mm un 45mm), tāpat pieejamas dažādas krāsas un metāla apdares, bet baterijas kalpošanas laiks viedpulksteņa režīmā ir līdz 8 dienām – vivoactive 4 sērijas pulksteņi ir radīti dzīvei kustībai.

    “Garmin uzskata, ka veselība būtu jāmēra ne tikai noietajos kilometros,” sacīja Dan Bartel, Garmin globalās patēriņa preču tirdzniecības viceprezidents. “Vivoactive 4 sērija ir radīta klientiem, kuri vēlas sekot līdzi vispārējai labsajūtai un to uzlabot. Viedpulkstenis analizē ūdens uzņemšanas datus un Body Battery pārbaudi. Kad pienācis laiks treniņam, vivoactive 4 piedāvā daudz iespēju, sākot ar sagatavotiem spēka treniņiem un beidzot ar pilatēm.”

    Reklāma

    Tiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu savā fitnesa režīmā, vivoactive 4 piedāvā 40+ animētus spēka treniņu, kardio, jogas un pilates treniņus, kas būs redzami pulksteņa ekrānā. Šiem treniņiem ir viegli sekot līdzi un tie nodrošina, ka pulksteņa lietotājs ievēro pareizu formu un tehniku. Treniņu animācijas ir jaunākais vivoactive 4 daudzpusīgajam treniņu funkciju klāstam, kas ietver iepriekš sagatavotus treniņus pulksteņa ekrānā, treniņu video, ko iespējams lejupielādēt Garmin Connect, iespēju izveidot savu pielāgoto treniņu un Garmin Coach treniņu plānus (šie bezmaksas treniņu plāni tiek pielāgoti, balstoties uz skrējēja mērķiem un rezultātiem, ko papildina trenera norādījumi un atbalsts).

    Un, tā kā mūzika padara visu labāku, vivoactive 4 sērijas pulksteņi ļauj lietotājam lejupielādēt savas mīļākās dziesmas vai atskaņošanas sarakstus, tostarp no trešo pušu mūzikas pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, Spotify, Amazon Music un Deezer, tieši pulkstenī. Vivoactive 4 iebūvētās drošības un izsekošanas funkcijas sniedz sirdsmieru un ietver nelaimes gadījumu identifikāciju (noteiktu aktivitāšu laikā) un palīdzību – abas šīs funkcijas nosūta lietotāja atrašanās vietu avārijas dienestam reālā laikā.

    Inovatīvā Body Battery enerģijas monitoringa funkcija ļauj lietotājam jebkurā brīdī aplūkot ķermeņa enerģijas līmeni, kas var palīdzēt ieplānot treniņus, atpūtu un miegu. Nosakot lietotāja stresa līmeni, tiek analizēts sirds ritma mainīgums, miegs un aktivitātes. Augsts Body Battery līmenis norāda uz optimālo laiku aktivitātēm, bet zemāks līmenis liecina, ka nepieciešams atpūsties.

    Kad pienācis laiks beigt dienas gaitas, uzlabotais miega izsekotājs novērtē seklā, dziļā un REM miega posmus. Jaunais elpošanas monitorings izmēra ieelpu skaitu minūtē un Pulse Ox izmēra skābekļa piesātinājuma līmeni asinīs miega laikā. Kopā šie dati var atspoguļot miega kvalitāti.  Pēc pamošanās lietotāji var aplūkot savus miega statistikas datus Garmin Connect.

    Ar GPS, ElevateTM rokas locītavas sirds ritma mērītāju5 un vairāk kā 20 iebūvētām iekštelpu un āra sporta lietotnēm. Vivoactive 4 sērijas pulksteņi ietver neskaitāmas funkcijas, kas ļauj saglabāt aktīvu un daudzpusīgu dzīvesveidu. Vivoactive 4 piedāvā jaunus strukturētus elpošanas vingrinājumus, kas veicina koncentrēšanos un relaksāciju.

    Saglabājiet kontaktu, saņemot viedos paziņojumus3 par ienākošajiem zvaniem, īsziņām, sociālo tīklu atjauninājumiem, kalendāra atgādinājumiem un vēl vairāk. Vivoactive 4 sērijas pulksteņi ietver Garmin PayTM bezkontakta maksājumu risinājumu, lai lietotāji varētu atstāt naudu un kartes mājās.  Personalizēšana ir aizraujoša un vienkārša, jo Jums ir pieejamas tūkstošiem bezmaksas ciparnīcas, lietotnes un logrīki Garmin Connect IQTM veikala lietotnē. Lietotāji var pat augšupielādēt savas fotogrāfijas un pārvērst tās pulksteņa ciparnīcās.

    Vivoactive 4 (45 mm) baterijas kalpošanas laiks viedpulksteņa režīmā ir līdz 8 dienām un līdz 6 stundām GPS režīmā + klausoties mūziku. Vivoactive 4S (40 mm) baterijas kalpošanas laiks viedpulksteņa režīmā ir līdz 7 dienām un līdz 5 stundām GPS režīmā + klausoties mūziku. Abi izmēri ir pieejami jau tagad Garmin.com, ieteicamā cena no 279,99 EUR līdz 329,99 EUR, atkarībā no modeļa.

    Vivoactive 4 sērija ir jaunākā inovācija arvien pieaugošajā Garmin fitnesa segmentā, kas koncentrējas uz tehnoloģijām, lai uzlabotu un veicinātu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Garmin produkti palīdzēs sasniegt veselības un fitnesa mērķus gan skrējējiem, gan peldētājiem, gan dažādu sporta veidu piekritējiem, kā arī cilvēkiem, kuri vienkārši vēlas būt aktīvi visas dienas garumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eduards
    18.10.2019 11:35

    Tad vienīgā atšķirbība starp 4 un 4s ir baterijas veiktspēja?

    Reklāma