Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin iepazīstina ar Venu GPS viedpulksteni ar AMOLED displeju

    Jaunākie raksti

    Garmin atklāj Venu – jaunu GPS viedpulksteni ar košu AMOLED ekrānu un plašāko pieejamo 24/7 veselības datu uzraudzības funkciju klāstu tirgū. Pateicoties baterijas kalpošanas laikam līdz 6 dienām viedpulksteņa režīmā un ātrākai uzlādei, Venu lietotāji nepalaidīs garām vērtīgu informāciju par savu veselību.

    “Mēs ar prieku varam paziņot par Garmin pirmo viedpulksteni ar AMOLED displeju,” sacīja Dan Bartel, Garmin globālās patēriņa preču tirdzniecības viceprezidents. “Venu ienes dzīvību, krāsas pulksteņa ciparnīcās un treniņu animācijās. Atbilstoši Garmin standartiem, jaunievedumi nemazina baterijas darbības laiku.”

    Reklāma

    Veselība un labsajūta

    Venu lepojas ar plašāko tirgū pieejamo veselības 24/7 uzraudzības funkciju klāstu, tostarp uzlabotu miega monitoringu ar pulse ox – jaunu elpošanas monitoringu, paziņojumiem par sirdsdarbības izmaiņām, menstruālā cikla izsekošanu, stresa līmeņa novērošanu ar atgādinājumiem atpūsties, jaunu ūdens uzņemšanas izsekošanu, elpošanas vingrinājumiem un vēl vairāk. Inovatīvā Body Battery enerģijas monitoringa funkcija ļauj lietotājam jebkurā brīdī aplūkot enerģijas līmeni, kas var palīdzēt ieplānot treniņus, atpūtu un miegu.

    Animācijas un individualizēti treniņi

    Venu AMOLED ekrāns atdzīvina treniņus – ierīcē pieejami 40+ animēti treniņi, tostarp spēka treniņi, kardio, joga un pilates. Šiem treniņiem ir viegli sekot līdzi un tie nodrošina, ka pulksteņa lietotājs ievēro pareizu formu un tehniku. Venu daudzpusīgais treniņu piedāvājums ietver pulkstenī iepriekš ielādētus gatavus treniņus, kurus iespējams lejupielādēt no Garmin Connect, un iespēju izveidot personalizētus treniņus. Neatkarīgi no tā, vai plānojat noskriet savus pirmos 5 km vai trenējaties garākai distancei, Venu ir saderīgs ar Garmin Coach, kurā pieejami bezmaksas treniņu plāni, kas ir pielāgoti skrējēja mērķiem un rezultātiem, ar virtuālo personīgo treneri, kas sniegs papildu motivāciju.

    Fitnesa funkcijas

    Ar GPS, Elevate rokas locītavas sirds ritma mērītāju un vairāk kā 20 iebūvētām iekštelpu un āra sporta lietotnēm, kas ietver pilates, jogu, skriešanu, peldēšanu un citas, Venu ietver neskaitāmas funkcijas, kas ļauj saglabāt aktīvu un daudzpusīgu dzīvesveidu. Nepieciešams uzelpot vai pameditēt? Venu piedāvā jaunus strukturētus elpošanas vingrinājumus, kas veicina koncentrēšanos un relaksāciju.

    Labāks miegs ar elpošanas un Pulse Ox monitoringu

    Kad pienācis laiks beigt dienas gaitas, uzlabotais miega izsekotājs novērtē seklā, dziļā un REM miega posmus. Jaunais elpošanas monitorings izmēra ieelpu skaitu minūtē un Pulse Ox izmēra skābekļa piesātinājuma līmeni asinīs miega laikā. Kopā šie dati var atspoguļot miega kvalitāti. Pēc pamošanās, lietotāji var aplūkot savu miega statistisku Garmin Connect, lai redzētu, vai miegs ir bijis pietiekami kvalitatīvs, lai justos labi nākamajā dienā.

    Viedās funkcijas dzīvei kustībā

    Venu nodrošina ērtības un kontaktu visas dienas garumā, pateicoties dažādām viedajām funkcijām, piemēram:

    • Paziņojumi: Saņemiet viedos paziņojumus3 par ienākošajiem zvaniem, īsziņām, sociālo tīklu atjauninājumiem, kalendāra atgādinājumiem un vēl vairāk. Android lietotāji var atbildēt uz īsziņām no ierīces.
    • Mūzika: Lejupielādējiet dziesmas vai atskaņošanas sarakstus4 no trešo pušu mūzikas pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, Spotify, Amazon Music un Deezer, tieši pulkstenī.
    • Drošība un izsekošana: Negadījumu atklāšana (noteiktu aktivitāšu laikā3) un palīdzība ļauj nosūtīt atrašanās vietas datus reālā laikā neatliekamās palīdzības dienestam.
    • Personalizācija: Izvēlieties kādu no krāšņajām ciparnīcām, lietotnēm un logrīkiem Garmin Connect IQTM veikala lietotnē. Lietotāji var pat augšupielādēt savas fotogrāfijas un pārvērst tās pulksteņa ciparnīcās.
    • Savietojamība: Izmantojiet Venu ar gandrīz jebkuru viedtālruni (saderīgs ar AndroidTM un Apple ierīcēm).

    Dizains, cenas un pieejamība

    Venu ir 1,2 collu ekrāns un tas pieejams melnā krāsā ar zelta apdari, gaišā smilšu krāsā ar rozā zelta apdari, granīta zilā krāsā ar sudraba apdari un melnā krāsā ar melnu apdari.

    Baterijas kalpošanas laiks viedpulksteņa režīmā ir līdz 6 dienām un līdz 6 stundām GPS režīmā + klausoties mūziku.

    Ieteicamā cena no 349,99 EUR līdz 379,99 EUR, atkarībā no modeļa.

    Venu ir jaunākā inovācija arvien pieaugošajā Garmin fitnesa segmentā, kas koncentrējas uz tehnoloģijām, lai uzlabotu un veicinātu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Garmin produkti palīdzēs sasniegt veselības un fitnesa mērķus gan skrējējiem, gan peldētājiem, gan dažādu sporta veidu piekritējiem, kā arī cilvēkiem, kuri vienkārši vēlas būt aktīvi visas dienas garumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Baradach
    08.09.2019 23:07

    6 stundas gps? paldies, nevajag

    Alex
    09.09.2019 08:49

    6st gps + music

    KKTK
    09.09.2019 11:24

    Štrunc par bateriju. Galvenais, lai pietiekoši daudz lidojošu pērtiķu būtu iekārtā. Nu šinī gadījumā “40+ animēti treniņi”.

    Reklāma