Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Tab Active Pro: izturīgs planšetdators ar S Pen un DeX

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy Tab Active Pro ir jauns ražotāja planšetdators, kas aizstās pirms diviem gadiem izziņoto Tab Active 2 modeli. Galaxy Tab Active Pro planšetdators saņēmis 10 collu ekrānu, kā arī planšetdators atbalsta DeX režīmu. DeX šobrīd atļauj pieslēgt klāt ekrānu vai izmantot Galaxy Tab Active Pro kā otru ekrānu klēpjdatoram.

    Galaxy Tab Active Pro ekrāns spēj reģistrēt pirkstu skārienu, ja arī roka ir ietērpta biezos cimdos, tāpat lietotājs varēs izmantot S Pen digitālo irbuli. Planšetdators saņēmis IP68 mitruma un putekļu noturību, tas izturēs arī kritienu no 1.2 metru augstuma.

    Reklāma

    Galaxy Tab Active Pro ir 4 GB RAM un 64 GB atmiņa, kas papildināma ar microSD atmiņas karti līdz 512 GB. Samsung neatklāja, kāds tieši procesors izmantots Galaxy Tab Active Pro, bet tiek pieļauts, ka tas ir Snapdragon 710.

    Galaxy Tab Active Pro nonāks Eiropas veikalos oktobra sākumā, planšetdators maksās 600 eiro. Galaxy Tab Active Pro 4G modelis būs 70 eiro dārgāks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Akmens
    07.09.2019 11:50

    Okey okey bet mans plansedators samsung galaxy tab a 9.7 2015 gada izlaidums nokrita uz asfalta no 2 metru augstuma uz ekrāna es domāju ka būs sasist ekrāns bet pat skrambas nebija uz ekrāna un man nebija nekāds aizsagpleves manām plansedatoram jau ir bijušās trīs android sistēmas lollipop marsmello un nogaut .un planšete iet ka jauna kautgan jau ir četri gadi veca

    Astro
    07.09.2019 23:50

    Okey, okey, bet ko tu ar to gribēji teikt? Lai neviens šos nepērk, bet pērk vecas planšetes?

    Reklāma