Web Analytics
More
    Reklāma

    USB4: 40 Gb/s datu pārraide un jau iekļauta 4K video pārsūtīšana

    Jaunākie raksti

    USB4 = Thunderbolt 3

    Izziņota USB protokola jaunākā versija, kas lietotājiem atnesīs uzlabotus datu pārraides ātrumus, kā arī iespējas, kas šobrīd iekļautas tikai dārgāko ierīču USB atbalsta sarakstos. USB4 piedāvās datu pārraides ātrumus līdz 40 Gb/s, kas ir divas reizes vairāk par USB 3.2 teorētisko maksimumu.

    Reklāma

    USB Implementers Forum sagatavojuši arī citus labumus kopā ar USB4 – standartā jau būs iekļauta Thunderbolt 3 tehnoloģija, kas ir visai ierasta iespēja dārgākos datoros. Thunderbolt 3 piedāvā 4K video un līdz 100 W uzlādi ar USB Type-C vada palīdzību.

    USB4 standarts būs atpakaļsavietojams ar USB 3.2 un USB 2.0, bet USB4 izmantos tikai USB Type-C pieslēgvietu. Varam vien cerēt, ka USB4 nonāks arī lētākos datoros, jo Intel bezmaksas licences Thunderbolt 3 tehnoloģija tomēr pieejama tikai dārgos klēpjdatoros (Apple Mac ir to skaitā).

    AvotsUSB
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    04.09.2019 15:33

    Es vispār nesaprotu, kādiem zābakiem ir jābūt laptopu inženieriem, lai savos dzelžos neliktu Thunderbel 3? Cik tiek ietaupīts? Pa Bahamu salai uz katru laptopa modeli? :D

    Krotow
    10.09.2019 11:14
    Reply to  KKTK

    Nu un kā piespiedīsi visiem jau izlaistajiem laptopu modeļiem iemudžināt TB3? Ha, ha. Pacieties, drīz būs jauni laptopu modeļi ar noapaļotām cauruma malām.

    Reklāma