Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts jaunais Nissan JUKE

    Jaunākie raksti

    Gandrīz desmit gadus pēc tam, kad tas uzstādīja latiņu kompaktajiem krosoveriem, pateicoties savai izteiktajai personībai un uzsvaram uz braukšanas prieku, nākamās paaudzes Nissan JUKE ierodas, lai šo segmentu parādītu jaunā gaismā. Pilnīgi jaunais JUKE, ar kuru braukt ir tikpat aizraujoši kā vienmēr, nodrošina jaunu snieguma un tehnoloģiju līmeni, panākot to ar efektīgu, taču ietilpīgāku krosovera kupejas korpusu.

    Nissan JUKE ar gandrīz 1 miljonu automobiļu uz Eiropas ceļiem, pateicoties savam izcilajam dizainam, ir atradis kopīgu valodu ar Eiropas klientiem. Nākamās paaudzes JUKE – kurš šodien tika atklāts Londonā, Parīzē, Milānā, Barselonā un Ķelnē – ir veidots tā, lai tas patiktu Eiropas autovadītājiem, kuri krosovera segmentā papildus praktiskumam novērtē arī dizainu, tehnoloģijas un sniegumu.

    Reklāma

    “Nissan JUKE ir atgriezies ar savu unikālo identitāti, vēl izteiktāku raksturu, aizraujošu sniegumu un modernu tehnoloģiju, kas atbilst autovadītāju vajadzībām,” sacīja Poncs Pandikutira (Ponz Pandikuthira), Nissan Europe viceprezidents, produktu plānošana. “Jaunais dizains un aizraujošā braukšanas pieredze patiks aizvien augošajam klientu skaitam, kuri izvēlas kompaktus krosoverus. JUKE ir izaudzis, joprojām saglabājot aizraujošās braukšanas īpašības, kas tam vienmēr likušas izcelties.”

    Atlētisks dizains

    Nissan JUKE atgriežas, lai uzstādītu jaunu standartu B-krosoveru segmentā ar lielākiem izmēriem un atlētisku stāju, satriecošiem 19 collu lietajiem diskiem un kupejas stila “peldošā jumta” dizainu. Ar pilnu LED tehnoloģiju standarta aprīkojumā jaunākais JUKE saglabā savus ikoniskos apaļos priekšējos lukturus līdz ar jauno Y formas parakstu, kas papildina Nissan V-Motion režģi. Ekskluzīva automobiļa virsbūves krāsa Fuji Sunset Red tagad papildina 11 krāsu klāstu.

    Jaunais JUKE, kas ir pārveidots arī no iekšpuses, ir ietilpīgāks gan pasažieriem, gan viņu mantām: aizmugures sēdekļu telpa ceļiem ir palielināta par 5,8 cm, aizmugures griestu augstums – par 1,1 cm un 422 litru bagāžas nodalījums, nodrošinot par 20 % vairāk glabāšanas telpas. Atkārtoti pārdomātais salons piedāvā stilu un ērtības, pateicoties uzlabotajām vadītāja pozīcijām, palielinātajai ietilpībai aizmugurē un lietotājam draudzīgākajām vadības ierīcēm un glabāšanai. Jauni, pieskārienam mīksti materiāli uz priekšējā paneļa, durvju apdares un kāju telpā piedāvā augstākās klases sajūtu, ko papildina standarta aprīkojuma monoformas stila sportiskie sēdekļi un Alcantara® vai ādas apdare pēc izvēles.

    Piedāvājot jaunu personalizācijas līmeni, pilnīgi jaunais N-Design aprīkojuma līmeņa komplekts ļauj klientiem patiesi izveidot savu JUKE. Vairākas krāsu kombinācijas ir pieejamas korpusam, jumtam un salona apdarei, tādējādi izceļot JUKE pilsētas, premium klases un sportisko raksturu. Tiek piedāvāts arī automobiļa eksterjera personalizēšana ar pielāgojamiem bamperiem, sānu sliekšņiem un 19 collu lietajiem diskiem.

    Izveicīgs sniegums

    Sportiskais JUKE ir radīts veiklībai, taču pilnīgi jaunais kupejas krosovers ir arī kļuvis lielāks. Tagad izmēri ir 4 210 mm garumā; 1 595 mm augstumā; un 1 800 mm platumā, nodrošinot lielāku ietilpību, vienlaikus paliekot kompakts un par 23 kg vieglāks. Pateicoties augstas izturības tēraudam, jaunajam modelim ir stingrāka platforma, kas nodrošina labāku stabilitāti, sniegumu un iespējas pagrieziena laikā, kā arī jaunus uzticamības un vadības līmeņus.

    JUKE darbina efektīvs 117 zirgspēku 1,0 litra trīscilindru DIG-T benzīna turbodzinējs, nodrošinot vadītājiem uzlabotu sniegumu, degvielas ekonomiju un izsmalcinātību. Pieejams ar saistošu 6 pakāpju manuālo vai sportisko 7 pakāpju divsajūgu (DCT) pārnesumkārbu ar pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņām un braukšanas režīma selektoru (Eco, Standarta, Sporta), autovadītāji var bez pūlēm pielāgot braukšanas stilu jebkuram braukšanas scenārijam, izbaudot maksimālu braukšanas prieku uz ceļa.

    Modernas tehnoloģijas

    JUKE tagad ir aprīkots Nissan informatīvi izklaidējošo un vadītāja palīdzības tehnoloģiju klāstu. Jaunajā modelī ir Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijām, kas to padara par visu laiku savienotāko Nissan modeli, dodot vadītājam pašam savu vadības centru.

    Nissan Inteliģentā mobilitāte

    Nissan uzlabotā ProPILOT tehnoloģija, kas piedāvā elektroniski atbalstītu stūres sistēmu, paātrinājumu un bremzēšanu, JUKE būs pieejama pirmoreiz. ProPILOT, kas radīts izmantošanai automaģistrālēs vienas joslas satiksmē, atvieglo garos pārbraucienus un intensīvo satiksmi.

    Turklāt JUKE piedāvā pilnu drošības tehnoloģiju paketi, ieskaitot inteliģento ārkārtas bremzēšanas sistēmu ar gājēju un velosipēdistu atpazīšanas tehnoloģiju, ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu, inteliģento nejaušas braukšanas joslas maiņas novēršanas palīgsistēmu, brīdinājumu par satiksmi aizmugurē un aklās zonas novēršanas palīgsistēmu kā Nissan debiju, kas šim segmentam ir unikāla. Aklās zonas novēršanas palīgsistēma brīdina vadītāju, kad viņa aklajā zonā parādās automobilis, un aizved JUKE atpakaļ savā braukšanas joslā.

    Savienojamība, informatīvā izklaides sitēma un BOSE Personal Plus

    Ar jauno NissanConnect informatīvo izklaides sistēmu klienti var izmantot Apple CarPlay® un Android Auto®, lai atspoguļotu savas iemīļotākās viedtālruņu aplikācijas 8 collu skārienekrāna displejā. Autovadītāji var arī piekļūt TomTom Maps un Live Traffic vai aktivizēt iebūvēto Wi-Fi tīklāju, ļaujot pasažieriem pievienot savus klēpjdatorus vai planšetdatorus.

    Aplikācija NissanConnect Services ir ideāls mobilais pavadonis, kas piedāvā klientiem kontrolēt savu automobili no vairākiem aspektiem. Nissan JUKE īpašnieki tagad var pārbaudīt sava automobiļa durvju slēdzenes stāvokli un aizslēgt vai atslēgt Nissan tieši no sava viedtālruņa. Lai uzlabotu drošību, autovadītāji pirms došanās ceļā var arī pārbaudīt riepu spiedienu un eļļas līmeni.

    Autovadītāji un pasažieri var arī uzgriezt skaļāku skaņu ar Bose® Personal® Plus skaņu sistēmu. Ar astoņiem jaudīgiem skaļruņiem, ieskaitot divus UltraNearfield blokus, kas integrēti abos priekšējos galvas balstos, klausītāji var izbaudīt iegremdēšanos mūzikā ar īpaši skaidru izšķirtspēju.

    Pilnīgi jauno Nissan JUKE turpinās ražot Nissan godalgotajā ražotnē Sanderlendā (Sunderland), Lielbritānijā. Pirmās piegādes klientiem Eiropas tirgos notiks novembra beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    04.09.2019 01:01

    Interesanti, Juke no dekādes visneglītākās mašīnas ir kļuvis par vienu dikti iekārojamu SUViņu!

    444
    04.09.2019 15:41
    Reply to  Agnis

    Labs joks :D

    nesaprotu
    04.09.2019 05:38

    “Prezentēts jaunais jaunais Nissan JUKE” vai tad ar vienu vārdu “jaunais” nepietiek?

    Kursors.lv
    04.09.2019 07:19
    Reply to  nesaprotu

    Protams, ka pietiek. Paldies, salabots! :)

    Skābene
    04.09.2019 08:36

    “Pieejams ar saistošu 6 pakāpju manuālo ….pārnesumkārbu”.
    Tā “sasitošā” kārba ir kaut kāda jauna, līdz šim nezināma tehnoloģija, vai marketologi sapinušies daiļrakstīšanā, marketējot klasisko MT!?

    Carbon dioxide
    04.09.2019 08:49
    Reply to  Skābene

    Ar vārdu “Saistošā” – domāts, ka viņa spēj sasaistīt motoru ar riteņiem – viss pareizi :)

    cli
    04.09.2019 10:10

    Mums ar sievu ir spēle, kad braucam ar auto – kurš pirmais pamana Juke dzeltenā krāsā, tas dabū punktu. Mūsu abu uzskatā neglītākā mašīna un kombinācija.

    KSa KSa
    04.09.2019 13:23
    Reply to  cli

    Nissan Puke

    Reklāma