Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose izziņo Portable Home Speaker ar AirPlay 2 un Spotify Connect

    Jaunākie raksti

    Bose tikko izziņojusi Portable Home Speaker – mājās izmantojamu skaļruni ar uzlabotu dizainu un Bluetooth + Wi-Fi savienojumu. Bose Portable Home Speaker nodrošina 360 grādu skaņu, kā arī piedāvā dziļākus basus, kad Portable Home Speaker salīdzina ar konkurentiem līdzīgā cenā.

    Bose Portable Home Speaker sver tikai 1 kg, ierīce piedāvā 12 stundu mūzikas atskaņošanu ar vienu uzlādi, bet klāt piepērkama ir arī dokstacija. Portable Home Speaker iebūvēti Google Assistant un Amazon Alexa digitālie asistenti, kā arī skaļrunis saņēmis AirPlay 2 un Spotify Connect atbalstu. Portable Home Speaker skaļrunim ir IPX4 mitruma noturība pret šļakstiem, sīkiem ūdens pilieniem un pat lietu.

    Reklāma

    Ar Bose Music lietotni iespējams izveidot tā dēvēto multi-room sistēmu, apvienojot saderīgu Bose mūzikas ierīču darbību. Bose Portable Home Speaker prot sadarboties ar Bose viedajiem skaļruņiem un soundbāriem.

    Portable Home Speaker cena ir 349 dolāri, USB Type-C uzlādes doks maksās 29 dolārus. Veikalos Portable Home Speaker būs pieejams no 19. septembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma