Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin rada izturīgu GPS pulksteni, kas perfekts pat militārajiem standartiem

    Jaunākie raksti

    Garmin radījis Instinct Tactical Edition – izturīgu āra GPS viedpulksteni, kas veidots atbilstoši militārajiem standartiem (MIL-STD-810G) termiskajai, šoka un ūdens pretestībai (novērtēts līdz 100 metriem) ar pastiprinātu šķiedru polimēra korpusu. Tas ir veidots ar ķīmiski nostiprinātu un pret skrāpējumiem izturīgu displeju, kas ir viegli nolasāms, jo īpaši, tiešā saules gaismā.

    “Instinct sērija ir ātri sevi pierādījusi kā pulkstenis cilvēkiem, kuriem ir nepieciešams tikpat izturīgs aprīkojums, cik skarbi ir apstākļi, kādos viņi atrodas,” sacīja Dens Bartels, Garmin globālās plaša patēriņa preču pārdošanas viceprezidents. “Iekļaujot taktiskās funkcijas no Garmin Tactix sērijas, Insitinct Tactical Edition apvieno labāko no abām produktu līnijām, lai nodrošinātu taktiskās un multisporta funkcijas cilvēkiem, kuri pavada savu laiku ārpus telpām un kuriem ir nepieciešams pulkstenis, uz kuru var paļauties pat visizaicinošākajos apvidos.”

    Reklāma

    Aprīkots ar navigācijas un treniņu funkcijām, Instinct Tactical Edition ietver vairākas funkcijas, kas ir specifiskas tieši taktiskajām operācijām, ieskaitot Jumpmaster un iepriekš ielādētas taktiskās darbības, projicētus pieturpunktus, divpozīciju GPD formatēšanu un nakts redzamības saderību. Gaisa operācijām izmanto Jumpmaster trim lēcienu veidiem: HAHO, HALO un Statiskajam. Iestatiet pulksteni divpozīciju režīmā, un pulkstenis vienlaicīgi attēlos divas koordinātu sistēmas, tādas kā MGRS un garums/platums vienā datu ekrānā. Kad ir aktivizēts nakts redzamības režīms, fona izgaismojuma iestatījumi ekrānam samazināsies līdz tādam līmenim, lai tas netraucētu nakts redzamības brillēm.

    Tam pievienotas uzlabotas funkcijas no Garmin Tactix® sērijas, ieskaitot nakts redzamības saderības režīmu, Jumpmaster, divpozīciju GPS formatēšanu, iepriekš ielādētu taktisko darbību un pieturpunkta projekciju. Instinct Tactical Edition ietver arī jaunu maskēšanās režīmu, lai izvairītos no GPS atrašanās vietas uzglabāšanas un publicēšanas citiem.

    Ieslēdzot maskēšanās režīmu, tiek novērsta GPS atrašanās vietas uzglabāšana un dalīšanās ar to, kā arī tiek bloķēti bezvadu sakari. Darbojoties maskēšanās režīmā, GPS lokācijas pozīcija ir redzama ierīcē. Tomēr lokācijas netiek saglabātas ierīces atmiņā un nenotiek dalīšanās ar šīm adresēm. Tas dod iespēju treniņu funkcionalitāti vietās, kur pastāv bažas par atrašanās vietas datu drošību gadījumā, ja ierīce tiek nozagta vai ja ierakstītās aktivitātes tiek kopētas. Maskēšanās režīms arī ātri dzēš visus bezvadu sakarus no un uz ierīci.

    Neatkarīgi no tā, vai tas ir kempings, treniņš vai ikdienas aktivitātes, Instinct Tactical Edition seko sirdsdarbības ātrumam, veiktajiem soļiem, nobrauktajam attālumam, sadedzinātajām kalorijām un daudz kam citam. Pārgājieni, skriešana, riteņbraukšana, peldēšana, smaiļošana un slēpošana ir tikai dažas no ierīcē atbalstītajām darbībām.

    Instinct Tactical Edition ir aprīkots ar bateriju, kas darbojas līdz pat 14 dienām viedpulksteņa režīmā, līdz pat 16 stundām GPS režīmā un līdz pat 40 stundām UltraTrac™ baterijas taupīšanas režīmā. Tagad tas ir pieejams par ieteicamo pārdošanas cenu €349.99.

    Instinct Tactical Edition ir jaunākais risinājums no Garmin āra ierīču segmenta, kas fokusējas uz tehnoloģiju un inovāciju attīstīšanu, lai uzlabotu lietotāju ārpustelpu pieredzi – vai tie būtu pārgājieni, medības, taku skriešana, kalnu riteņbraukšana, golfs, niršana vai suņu apmācība. Garmin āra ierīces ir svarīgi instrumenti visu līmeņu āra entuziastiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skrējējs
    17.08.2019 12:54

    Saprotu, ka arī šim ir elevate pulsa nolasīšana no rokas locītavas. Ja ekrānsam ir safīra vai cits skrāpējumizturīgs materiāls, tad pulsa sensors ir neatbilstoši švaks. Aizgājis bojā pie vieglas lietošanas gan uz fēnix 3hr, gan fēnix 5 (abi safīra versijas). Kamēr garantija, tikmēr labi, bet iekārtu par tādu ciparu gan gribētos lietot ilgāk… Nez kad piedāvās izvēlei opciju bez rokas pulsa mērītāja? Jo ja grib precīzākus un detalizētākus datus, tad tāpat jāizmanto puls josta…

    Edgars Briedis
    17.08.2019 22:12
    Reply to  Skrējējs

    Kā aizgājis bojā? Sensors dēļ pārklājuma skrāpējumiem vairs nemēra precīzi?

    Skrējējs
    17.08.2019 23:18
    Reply to  Edgars Briedis

    Nesagaidīju līdz pārstāj darboties, bet esmu lasījis gadījumus arī par to (precizitāti gan nevarēšu komentēt) – nesu uz garantiju lai aizstāj. Kamēr garantija, tikmēr labi. Nezinu cik fenix 5, bet 3hr sensora maiņa par saviem līdzekļiem būtu bijusi >160 eur. Kamēr lasa pulsu ok, bet ja plaisas paliek lielākas un aiziet pa pieskari kas vairāk, piemēram no ūdens, jo izmantoju arī peldot, tad pats būšu vainīgs, jo būšu lietojis iekārtu zinot ka tai ir defekti. Ja jau garantijas gadījumos iekārtas tika aizstātas ar jaunām, tad jau gluži tikai vizuāli defekti nebūs bijuši. Šeit bilde no interneta, bet mana situācija bija stipri līdzīga un vēl sūdīgāka…
    comment image?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

    Edgars Briedis
    18.08.2019 18:08
    Reply to  Skrējējs

    Šis ir interesanti. Par šādu problēmu nebiju dzirdējis. Pats savu FR645M pirms divām nedēļām nodevu garantijas remontā, jo tas pārstāja mērīt pulsu. Nekādas plaisas gan nebiju novērojis. Palietot paspēju tikai kādus 6 mēnešus. Laikam jau klibo pasmagi Garminam tā kvalitāte, pie tam iekārtām, kas maksā kosmosu (pēc bildes ko iemeti, izskatās pēc Fenix sērijas, kas maksā 500 un uz augšu). Mjā, kamēr garantija, tikmēr labi, bet ko pēc tam? :(

    Gibraselasi
    19.08.2019 08:50
    Reply to  Skrējējs

    Mums āfrikā nevienam nav pulsametra, un kedas varam atļauties tikai uz starptautiskiem mačiem, bet visos maratonos kabinam ārā baltos pulsa mērītājus, jo viņi aizmirst, ka ir arī jāskrien! :)

    Edgars Briedis
    20.08.2019 13:39
    Reply to  Gibraselasi

    Neesi īstajā vietā, lai dalītos ar šādam, netehnoloģiskām atziņām :)

    Ivars Zvaigznonis
    17.08.2019 15:31

    Tagad zinu ko prasīšu Ziemassvētku vecītim

    Reklāma