Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS šogad sasniedzis lieliskus pārdošanas rezultātus, nākamajos mēnešos plāno tos vēl uzlabot

    Jaunākie raksti

    Asustek tikko izziņojis pēdējo trīs mēnešu darbības rezultātus. Kopumā ASUS ierīču un datora komponenšu pārdošanas apjomi pamatīgi auguši, vien viedtālruņu bizness uzrādījis zaudējumus. Ar plašāku finanšu ziņojumu var iepazīties Asus Investor Relations tīmekļa vietnē.

    Nākamo mēnešu laikā ASUS koncentrēs spēkus uz spēlēm paredzētiem klēpjdatoriem, plāniem klēpjdatoriem un spēlēm paredzētiem viedtālruņiem.

    Reklāma

    ASUS spēlēm paredzēto klēpjdatoru pārdošanas apjomi pēdējo trīs mēnešu laikā bijuši gandrīz negaidīti augsti. Ārpus Ķīnas spēlēm paredzēto klēpjdatoru pārdošanas apjomi (te ir runa par visu tirgus nišu, nevis tikai ASUS) auguši par 8.4%, ja datus salīdzina ar iepriekšējā gada šo pašu periodu. Bet ASUS spējis audzēt spēlēm paredzēto klēpjdatoru pārdošanas apjomus par 13.3%, tātad būtiski pārspējot vidējos tirgus rādītājus.

    Līdzīgi dati saņemti par plāno un vieglo klēpjdatoru tirgu – tirgus audzis par 27%, kamēr ASUS audzējis pārdošanu par 40%.

    Nākamajos trīs mēnešos ASUS plāno audzēt datoru un klēpjdatoru pārdošanu par 20%, kā arī par 15% augšot datoru komponenšu pārdošanas apjomi.

    ASUS ar ROG Phone 2 cenšas iekarot arī spēlēm paredzēto viedtālruņu tirgu. Lai arī iepriekšpasūtīti vairāk nekā 2 miljoni ROG Phone 2, tomēr viedtālruņu bizness nesis gandrīz 35 miljonu dolāru zaudējumus pēdējo trīs mēnešu laikā.

    Avotshexus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma