Web Analytics
More
    Reklāma

    Snap izziņojis jaunas Spectacles 3 videobrilles ar divām HD kamerām

    Jaunākie raksti

    Snap Inc. izziņojis trešās paaudzes Spectacles brilles, kas saņēmušas divas HD kameras. Kam mums divas kameras? Lai uzņemtu 3D video un 3D fotoattēlus, protams!

    Spectacles 3 uzņemtos video un fotogrāfijas pārsūta uz Snapchat lietotni, tajā varēsi izvēlēties, cik uzskatāmu 3D efektu piemērot attēlam. Spectacles 3 komplektā pievienota 3D Viewer ierīce, kuras ideja aptuveni atbilst Google Cardboard – varēsi ātri apskatīt izveidoto 3D attēlu vai 3D video.

    Reklāma

    Spectacles 3 spēj uzņemt fotogrāfijas ar 1642 x 1642 punktu izšķirtspēju, kā arī video ar 1216 x 1216 izšķirtspēju.

    Spectacles 3 tikušas pie jauna dizaina, tās pieejamas divās krāsās – Carbon vai Mineral. Briļļu rāmis veidots no tērauda. Spectacles 3 stikli ir visai tumši tonēti, attiecīgi videobrilles izmantojamas tikai dienas laikā. Tikko kļūst tumšāks, Spectacles 3 izmantošana būs visai apgrūtinoša.

    Spectacles 3 iebūvēta 4 GB atmiņa, tajā ir vieta 100 video datnēm vai 1200 fotogrāfijām. Ar vienu uzlādi varēsi uzņemt līdz 70 video vai līdz 200 fotogrāfijām. Briļļu uzlāde aizņem 75 minūtes.

    Spectacles 3 maksās 380 dolārus, kas ir divas reizes vairāk par Spectacles 2 modeļa cenu. Spectacles 3 nonāks pie pircējiem rudenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma