Web Analytics
More
    Reklāma

    Liepājā notiks IT risinājumu ideju konkurss “CultHack Hackathon”

    Jaunākie raksti

    Lai sniegtu iespēju radošiem, inovatīvi domājošiem un uzņēmīgiem cilvēkiem radīt jaunas biznesa idejas, biedrība “WindHackers” sadarbībā ar Liepājas pilsētas pašvaldību no 20. – 22. septembrim rīkos IT ideju konkursu “CultHack Hackathon”.

    “Liepāja ir lieliska vieta jaunām un inovatīvām idejām, jo pilsēta vienkopus piedāvā tādu vidi, kas pilnīgi dabiski rosina radīt. Liepāja jau līdz šim sevi pierādījusi kā lielisku kultūras, izklaides un tūrisma nozares notikumu norises vietu, tāpēc uzdevums radīt jaunus un sabiedrībai noderīgus IT risinājums kultūras, izklaides un tūrisma nozares stiprināšanai dalībniekiem būs liels izaicinājums,” atzina “CultHack Hackathon” organizators Kārlis Skuja.

    Reklāma

    “CultHack Hackathon” mērķis ir 48 stundu laikā radīt jaunas, inovatīvas IT idejas tūrisma, izklaides un kultūras jomās, izvērtēt idejas biznesa modeļa potenciālu un veidot starpdisciplināras komandas, kas spēs tās realizēt. Šī pasākuma mērķauditorija ir IT, dizaina, uzņēmējdarbības un komunikācijas jomas studenti, Start-up vides dalībnieki, kultūras, izklaides un tūrisma jomas eksperti, uzņēmēji un investori.

    “CultHack Hackathon” atbalsta Liepājas pilsētas pašvaldība, “Botwiser”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, “Tiamo grupa”, “Swedbank”, “LatBAN”, “Froont”, “Dienas bizness”, “Tele2”, ”Sociālo tīklu māja”, “Art Hotel Roma”, “Law Office Spridzāns”, “Madara Cosmetics”, “Coworking Liepāja”, “Dirty Deal Audio”, “Digital Freedom Festival”, SIA “Metālmeistars”, “Toode Rada”, “Usales.lv”, IT Waffle meetup, Kultūras Informācijas Sistēmu Centrs, Latvijas Universitāte, Augstkola Turība, SIA “InCopy”, SIA “WindCut”, kā arī projekta Nr.1.1.1.3/18/A/004 “Kurzemes Inovāciju Granti Studentiem” jeb KInGS sadarbības partneri.

    Uzvarētājiem būs iespēja iegūt vērtīgas balvas, kas palīdzēs turpināt darbu pie idejas pēc hakatona beigām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Digglet
    11.08.2019 15:43

    Man jau liekas, ka tas būs lohatrons.
    Ideju izteicēji saņems planšeti vai mobilo, savukārt idejas realizētājs miljonos vērtējamu peļņu.

    Kursors.lv
    12.08.2019 08:09
    Reply to  Digglet

    Kas tev liedz realizēt savu ideju?

    Karlis Skuja
    12.08.2019 10:54

    Te var palasīt par reāliem hakatonos radušos ideju veiksmes stāstiem: https://www.hackerearth.com/blog/developers/6-hackathon-ideas-turned-million-dollar-startups/

    Reklāma