Web Analytics
More
    Reklāma

    Skaties Samsung Galaxy Note10 prezentācijas tiešraidi jau šovakar

    Jaunākie raksti

    Jau šovakar plkst. 23:00 pēc Latvijas laika Samsung iesāks savu Galaxy Unpacked pasākumu, kurā tiks prezentēta jaunākā Galaxy Note viedtālruņa paaudze. Tas ir noprotams pēc pasākuma attēla, kurā varam redzēt šīs sērijas ierīcēm raksturīgo S Pen irbuli.

    Pirms prezentācijas pasākuma tīmeklī varam atrast daudz informācijas par jaunumu un tas tikai apliecina, ka cilvēkiem ir interese par šo produktu. Samsung arī paši ir atzinuši, ka Galaxy Note ierīces izmanto zīmola kvēlākie fani, kas no tām sagaida labāko, ko Samsung spēj piedāvāt.

    Reklāma

    Gatavojoties šim prezentācijas pasākumam, lūdzu, pastāsti, kas tev visvairāk patīk savā Galaxy Note telefonā un ko sagaidi no jaunās paaudzes modeļa? Tiekamies vakarā šepat komentāros! :)

    https://www.youtube.com/watch?v=iYCr4TPE0sc

    Līdzīgi kā Galaxy S10 viedtālruņu gadījumā, mums ir bijusi iespēja ar jaunumu iepazīties pirms tā oficiālās prezentācijas un aicinu šovakar piekāpt uz Kursors.lv, lai uzzinātu mūsu pirmos iespaidus par jaunumu. Būs interesanti!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts Smitins
    07.08.2019 22:31

    Man ir bijušas vairākas Samsung ierīces. Arī Galaxy Note kaut kad sen bija. Atbildot uz jautājumu: “Kas man patika Galaxy Note?“, varu atbildēt: “NEKAS NEPATIKA” 😂🤣😂

    Ainars Briedis
    08.08.2019 00:15

    Book S piesaistīja uzmanību! …skopi gan bija ar tehnisko info

    Oskars
    08.08.2019 03:38

    Labi ir ka netirho samsung portativos datorus. Jo bezgala drausmigi un dikti lieli hlami. Tadus perk parasti kam nav saprashana par datoriem un kads dikti sviezh pakalj.

    Ainars Briedis
    08.08.2019 16:08
    Reply to  Oskars

    Nav šaubu, ka Tu kaut ko saproti par datoriem, bet noteikti neesi sapratis kas ir/būs Book S!

    Roberts Smitins
    08.08.2019 19:11
    Reply to  Ainars Briedis

    Kristaps ne tikai kaut ko saprot par datoriem, bet gan par datoriem Kristaps zina gandrīz visu. Gudrs cilvēks tas Kristaps. Patiešām.

    Reklāma