Restaurant Business Magazine raksta par ēdienu piegādes ēnas pusēm. Veikta 1518 klientu un 500 piegādātāju aptauja, kurā atklājušās pāris interesantas šī piegādes biznesa nianses.
21% klientu izrādījuši satraukumu par piegādes darbinieku vēlmi pa ceļam panašķoties ar kliņģera rozīnēm, bet tas ir nieks, jo uztraukumam tiešām ir pamats. 28% piegādes veicēju atzīst, ka nav spējuši noturēties un paknakstījušies gar piegādājamo ēdienu. 54% piegādes veicēju norādījuši, ka ļoti bieži ēdiena smarža ir vilinoša.
85% klientu uzskata, ka restorāniem un kafejnīcām būtu jānodrošina iepakojums, kurā piegādātājs nemaz tik vienkārši nevarētu savu ēstkāri un citas kāres remdināt.
Situāciju, kad piegādātājs pagaršo pie burgera klāt pievienotos frī kartupeļus, klienti aprakstīja kā ļoti nepieņemamu (skalā no 0 “nekas jau nenotiks” līdz 10 “absolūti nepieņemami” vidēji bija 8.4 punkti).
Labu apetīti!
Ja vēl aptaujātu ēdienu gatavotājus, tad rezultāts būtu vēl šokējošāks :D
nav tāda ramen, tāpat kā rolton vai deširak — ir nūdeles.
Kas Tev nav? Ramen ir japāņu ēdiens (jā, ne tikai nūdeles!), Rolltons ir ātri pagatavojamo nūdeļu ražotājs/pakotājs/brends.
ramen ir (ķīniešu) nūdeles, kas tiek pasniegtas buljonā ar papildus piedevām. var, protams, lietot šo nosaukumu, bet tas izskatās tik pat pompozi, kā ēstūža ēdienkartē kartupeļu biezeņa vietā rakstīt purée de pommes.
Ja pareizi atceros, tad tokyo city viņi līmē speciālas uzlīmes, bet nevienam citam “restorānam” neatceros, ka būtu kaut kas līdzīgs, kur pārsvarā visi ir woltā.
Ļoti brīnos, kāpēc neviens nepiekopj tādu praksi, nav jau tā ka tā uzlīme kaut ko baigi maksātu.
Tāpēc ka šāds Wolt ir sociāls projekts, lai studenti un melnīgsnējie kurjeri arī būtu paēduši
Kāpēc jāpiesārņo daba ar nevajadzīgām uzlīmēm?
drošibas uzlīmes ne velti eksistē. tas palīdz pret ļaunprātīgu produkta bojāšanu.
Un kas traucē atlīmēt un pa jaunu uzlīmēt!?
Tas ka to uzlīmi otro reizi neuzlīmēsi.
Ne tikai zog piegādātāji ēdienu, bet arī pieliek klāt. Vienreiz manā pasūtītājā kebabā baltā mērce garšoja pēc spermas. Šausmas!
Pēc mineta vajag izskalot muti !
Paldies, ka dalies ar pieredzi. Profiņiem vienmēr kāds triks azotē.
gribi no amatieriem pāriet uz pro?