Web Analytics
More
    Reklāma

    Tehnoloģijas mājām, kur mīt bērni

    Jaunākie raksti

    Jaunās un modernās tehnoloģijas kļūst par arvien noderīgāku palīgu ikdienas sadzīvē. Apkopojām īsi informāciju par skārienjutīgajiem LIVOLO elektrības slēdžiem, kas īpaši izceļami dēļ sava drošības līmeņa.

    Droši. Atšķirībā no ierastajiem mehāniskajiem slēdžiem LIVOLO slēdžu tehnoloģija ir pārdomāta tā, lai vairs nebūtu jāuztraucas par dzirksteļu draudiem, kas varētu apdraudēt mājinieku drošību. Ja mammas uzmanību novērsīs kāds mājas solis, bet mazuļa uzmanību piesaistīs slēdzis, viņai nebūs jāuztraucas. Mazulis netiks apdraudēts. Turklāt LIVOLO skārienjutīgie stikla paneļi ir droši, darbojoties arī ar slapjām rokām. Mamma var neraizēties, ka mazais pēc roku mazgāšanas, tās nebūs pilnībā nosalucījis un dosies ieslēgt gaismu savā istabā. Arī pieaugušajiem šāds it kā sīkums palīdzēs mūsdienu steidzīgajā ritmā.

    Reklāma

    Ērti. LIVOLO slēdžu dimmēšanas funkcija sniedz iespēju regulēt apgaismojuma spilgtumu telpā. Tas būs īpaši noderīgi situācijās, kad mazulis ir pamodies nakts vidū. Mamma vai tētis var ērti apraudzīt un aprūpēt mazo, tai pat laikā iztiekot bez spilgtas gaismas, kas mazuli tikai lieki satrauktu. Šī funkcija noder arī gadījumos, ja bērniņš baidās no tumsas. Turklāt, samazinot gaismas spilgtumu, arī paši vecāki vakara stundā var radīt sev romantiskāku noskaņu, lai jauki pavadītu vakaru.

    Ekonomiski. Izvēloties papildus LIVOLO slēdžiem arī tālvadības pulti, būs iespēja regulēt mājokļa apgaismojumu vairākās telpās. Lai gan gaismas ieslēgšana un izslēgšana vai spilgtuma regulēšana tāds mazs sīkums vien ir, tomēr tas ļaus ietaupīt elektrību un saudzēt dabu.

    Viegli. Mājas uzkopšana ne vienmēr ir tas aizraujošākais laika pavadīšanas veids. LIVOLO skārienjutīgie stikla paneļi ir ļoti viegli kopjami. Nebūs vajadzīgi īpaši tīrīšanas līdzekļi – vienkārši noslaukot paneļus ar samitrinātu lupatiņu, tie atkal izskatīsies lieliski. Turklāt, pateicoties rūdītajam stiklam, krāsa ar laiku nezaudēs savas īpašības, tāpēc mājoklis vienmēr izskatīsies svaigs un elegants.

    Skaisti. LIVOLO produkti ir ne vien droši un praktiski, bet arī lieliski papildina mājas interjeru. Tie ir pieejami 3 neitrālās krāsās – baltā, melnā un pelēkā. Šie toņi labi piestāvēs jebkādu krāsu sienām. Tie patīkami piesaista skatienu, lakoniskā forma piešķir eleganci, pārdomātais LIVOLO dizains kalpos kā īpaša odziņa un iederēsies jebkurā mājoklī.

    Jūs varat mainīt dizainu telpās vai vienkārši pārkonfigurēt slēdžus, cik bieži vien vēlaties, nebojājot sienu un nemainot kabeļus, jo Eiropas Savienības ietvaros LIVOLO slēdžiem ir standarta skrūvju vietas, tāpēc izpaliks uztraukumi par slēdžu skaitu un veidu. LIVOLO produkti atbilst ROHS un CE sertifikācijām. LIVOLO – DZĪVE IR SKAISTĀKA MĪLESTĪBĀ!

    Informācija sagatavota sadarbībā ar LIVOLO produkcijas oficiālo izplatītāju Latvijā un Igaunijā. Iegādāties LIVOLO produkciju iespējams SIA LASD F. Sadovņikova ielā 9, Rīgā un SIA Līvas gaisma Klaipēdas iela 19/21, Liepājā, kā arī vietnē: www.livolobaltic.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JurisBo
    25.07.2019 16:24

    Kad būs Apple HomeKit atbalsts?

    25.07.2019 23:16
    Reply to  JurisBo

    Labvakar Juri.
    Ņemot vērā, ka tikko tika izstrādāti Livolo slēdži ar zigbee atbalstu, kuri strādā ar amazon alexa, un google home. Domāju ka tas ir tikai laika jautājums ka būs slēdži kas strādās ar Apple HomeKit. Turklāt Livolo slēdži jau strādā ar Fibaro, broadlink u.c.

    Lauris
    17.02.2020 15:32

    Vai pareizi tiek saprasts, ka LIVOLO slēdži strādā ar Fibaro vārteju (piem: Home Center 3)?
    Kad Latvijā varētu parādīties gudrās elektrības rozetes (iebūvējamas standarta elektrības kārbā)?

    Reklāma