Web Analytics
More
    Reklāma

    Par “Microsoft” gada partneri 2019. gadā Latvijā pasludina uzņēmumu “Tilde”

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā notikušajā “Microsoft Inspire” partneru konferencē Lasvegasā, ASV par Microsoft Gada partneri Latvijā pasludināts uzņēmums “Tilde”. No 40 000 apmeklētāju, laureātu vidū bija starptautiski partneri, kuri demonstrējuši izcilību inovāciju jomā, par pamatu izvēloties “Microsoft” tehnoloģiju piedāvātos risinājumus.

    “Esam gandarīti, ka mūsu daudzvalodīgās mašīntulkošanas un virtuālo asistentu tehnoloģijas kombinācijā ar “Microsoft” risinājumiem spēj nodrošināt jaunākos mākslīgā intelekta risinājumus valsts pārvaldes iestādēm un uzņēmumiem. Šī atzinība apliecina mūsu sadarbības nozīmīgumu un iezīmē iespējas daudzvalodu komunikācijas attīstīšanai nākotnē,” atzīst “Tilde” mašīntulkošanas risinājumu vadītājs Artūrs Vasiļevskis.

    Reklāma

    Balvas pasniedz dažādās kategorijās, uzvarētājus izvēloties no vairāk nekā 2900 pieteikumiem un 115 valstīm. “Microsoft” Gada balvu saņem partneri, kas pēdējā gada laikā apliecinājuši biznesa izcilību, sadarbībā ar klientiem, izmantojot “Microsoft” risinājumus. “Tilde” ir apliecinājusi veiksmīgu sadarbību ar “Microsoft Latvia”, veicinot inovāciju attīstību, klientu apmierinātību un jaunu auditoriju piesaisti.

    “Inovatīva pieeja un moderni risinājumi, kas veicina valodu attīstību un saglabāšanu, kā arī stimulē darbu pie jaunām tehnoloģijām un izgudrojumiem, jau gadiem ir “Tilde” raksturojoši elementi. Strādājot pie mākslīgā intelekta attīstības, “Tilde” nepārtraukti sevi pierāda kā uzticamu partneri un izcilu pasaules līmeņa spēlētāju, kas rada “Microsoft” izstrādātajām tehnoloģijām papildu pievienoto vērtību un pielietojamību. Mēs augstu vērtējam “Tilde” ieguldījumu digitālās pasaules attīstībā, un esam pārliecināti, ka kopīgā darbā turpināsim radīt nākotnes tehnoloģijas šodienas lietošanai,” pārliecināta ir “Microsoft” vadītāja Baltijā Renāte Strazdiņa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma