Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo X470 un B450 PCIe Gen 4 saderības sarakstu

    Jaunākie raksti

    Dators komponenšu saderība diemžēl nav ļoti vienkārša, kas pierādās atkal un atkal. Šobrīd aktuālākais jautājums veiktspējīgu datoru komplektēšanai ir X400 sērijas mātesplašu atbalsts Ryzen 3000 procesoru atnestajam PCIe Gen 4 savienojumam.

    AMD jau bija paziņojis, ka mātesplates, kas iznākušas pirms X570 sērijas neatbalstīs PCIe Gen 4 savienojumu. AMD uzsvēris, ka vecākām mātesplatēm nav nekādas garantijas, ka tās spēs pilnvērtīgi sadarboties ar PCIe Gen 4, lai arī esot redzēti BIOS beta testu būvējumi ar PCIe Gen 4 savienojuma atbalstu. Vecāku mātesplatšu BIOS stabilajās versijās PCIe Gen atbalsts, visticamāk, būs noņemts. AMD uzskata, ka nevar būt starpstadija ar daļēju PCIe Gen 4 atbalstu.

    Reklāma

    ASUS tomēr nepiekrīt tam, ka pasaule ir tikai melna vai tikai balta, tāpēc izziņota ASUS ražoto mātesplašu saderība ar PCIe Gen 4.

    Avotshexus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    02.08.2019 18:38

    Nez vai pusgada laikā parādīsies mātes plates ar PCIe 4.0 atbalstu darbam – bez RGB diskomūzikas, kaucoša čipseta ventilatora un un par pieņemamu cenu? Pašlaik izskatās, ka nē.

    digitalk
    02.08.2019 19:20
    Reply to  Krotow

    ja gribi bez čipseta ventilatora, tad iesaku pirkt jau tagad, piemeklējot no šī saraksta. jaunais X570 karst daudz vairāk un bez ventilatoriem nav redzēts.

    Reklāma