Web Analytics
More
    Reklāma

    25 miljonus Android viedtālruņu skārusi Agent Smith ļaunatūra

    Jaunākie raksti

    Izraēlas drošības pētnieki atklājuši jaunu Android ļaunatūru, kas varētu būt inficējusi vismaz 25 miljonus Android viedtālruņu. Atklātā Agent Smith ļaunatūra ietekmējot vecākus Android viedtālruņu modeļus, turklāt Agent Smith ļaunatūra tiekot pievienota ne tikai ārpus Google Play veikala pieejamām lietotnēm – arī Play veikalā atrastas vismaz 11 lietotnes, kas var izplatīt Agent Smith ļaunatūru.

    Agent Smith ļaunatūra ietekmējot WhatsApp, FlipKart, Opera Mini un citu populāru lietotņu darbību. Ļaunatūra ierīcēs parādot dažādas nesankcionētas reklāmas, kā arī tā varot mēģināt nozagt paroles un lietotāja vārdus. Visplašāk Agent Smith ļaunatūra skārusi Āzijas valstis, bet vairāki simti tūkstoši Android ierīču ietekmētas arī ASV, Austrālijā, Lielbritānijā un citviet pasaulē.

    Reklāma

    Agent Smith ļaunatūra ietekmējot Android viedierīces, ja tās saņēmušas vecāku operētājsistēmu par Android 7 Nougat. Ja tev ir vismaz Android Nougat, esi drošībā. Visplašāk Agent Smith ļaunatūra ietekmē Android 5 Lollipop un Android 6 Marshmallow ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andron MacBeton
    13.07.2019 08:03

    Kārtējais farss lai dzītu visus apgreidoties.
    Cik 4.4 bāzātie Cyageni ir inficēti? Ir dati? NAV!

    Reklāma