Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla premium Firefox serviss maksās 5 dolārus mēnesī

    Jaunākie raksti

    Mozilla paziņojusi, ka Firefox premium serviss maksās 5 dolārus mēnesī. Jaunais maksas serviss top sadarbībā ar lielākajiem satura radītājiem internetā, piedāvājot lasīt kvalitatīvas ziņas un citu saturu bez uzmācīgu reklāmu parādīšanas. Firefox premium būs pieejams gan galddatoros, gan arī viedierīcēs.

    Ko vēl papildus Mozilla spētu piedāvāt maksājošiem klientiem? Nekas ļoti unikāls nav gaidāms, Firefox varētu iekļaut pārlūkā servisus, kas līdzināsies Google piedāvātajam klāstam – mākoņdatu krātuvi. Bet Firefox varētu iegūt arī integrētu VPN servisu, kas nebūt nav Google Chrome stiprā puse.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka nākotnē Firefox uzsāks piedāvāt arī iespēju noklausīties saturu, nevis to lasīt. Firefox saturs bez reklāmām taps sadarbībā ar Scroll, kas jau šobrīd piedāvā līdzīgas idejas servisu sadarbībā BuzzFeed un USA Today.

    Šobrīd nav skaidri zināms, vai tiešām Firefox izdosies pilnībā realizēt savus plānus, jo Google grasās vismaz Chrome pārlūkā (kā tas ilgākā laika pariodā ietekmēs Firefox – vēl nav līdz galam skaidrs) ierobežot pieejas, ko šobrīd izmanto reklāmu bloķēšanas rīki. Šobrīd reklāmu bloķēšanas rīki paši filtrē tīmekļa saturu, bet tiek plānots, ka Google turpmāk varētu piedāvāt mazāk spējīgu bloķēšanas rīku jau iebūvētu Chrome pārlūkā, bet sarakstu ar bloķējamajiem objektiem piedāvās uBlock Origin, uMatrix vai kāds cits esošais reklāmu bloķētājs. Protams, Google paliks iespēja koriģēt iesniegtos sarakstus ar bloķējamajiem objektiem.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    09.07.2019 14:13

    es pareizi sapratu! Ugunslapsa taisās piedāvāt par maksu to, ko Opera piedāvā par velti?

    Harijs
    09.07.2019 14:44
    Reply to  geksis

    Labāk maksāt non-profit organizācijai, kas iestājas par privātumu internetā nekā bezmaksas izmantot bezmaksas produktu, kas pieder ķīniešiem, un vāc par tevi visus datus, ko vien var savākt.

    geksis
    09.07.2019 17:13
    Reply to  Harijs

    folija cepurīti uzdāvināt?
    visas kompānijas vāc datus par tevi, jautājums ir cits, cik daudz no tiem datiem viņi var izmantot pret tevi.
    Ja nevēlies lai kāds vāktu datus par tevi tad vispār nelieto internetu, un vēl labāk no mājas neej ārā, jo kaimiņu tante, sēžot uz soliņa, tak arī vāc datus par tevi.

    Reklāma