Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD iepazīstina ar Philips 241B7QUBHEB un 272B7QUBHEB hibrīda USB dokstacijām

    Jaunākie raksti

    MMD, vadošais monitoru ražošanas speciālists un Philips monitoru zīmola licenču partneris paziņo par Philips 241B7QUBHEB 24” LCD monitora un Philips 272B7QUBHEB 27” LCD monitora izlaišanu, kuri abi ir aprīkoti ar USB dokstaciju. Šie monitori, kas izstrādāti, ņemot vērā mūsdienu profesionāļu vajadzības, apvieno virkni laiku taupošu, produktivitāti veicinošu funkciju darba vienkāršošanai un atvieglošanai. Jaunie Philips monitori ietver tādas funkcijas kā USB C-tipa portu, IPS tehnoloģijas vizuālajai kvalitātei, pop-up tīmekļa kameru un SmartErgoBase ērtību.

    Vienkāršība un produktivitāte

    Philips 241B7QUBHEB un Philips 272B7QUBHEB ir iebūvēta USB dokstacija, kas aprīkota ar DisplayLink tehnoloģiju, piedāvājot ērtu universālo portu replikāciju, lai lietotāji varētu ātri un droši savienot savu piezīmjdatoru ar tīkliem, pārsūtīt failus, skatīties videoklipus un daudz ko citu, pateicities duālajam USB vadam ar C un A tipa savienojumiem. Visas perifērijas ierīces, ieskaitot tastatūru, peli un RJ-45 Ethernet kabeli, ir savienojamas ar monitoru dokstaciju, samazinot kabeļa traucējumus un vienlaikus palielinot produktivitāti. Izmantojot DisplayPort-out, vairākus augstas izšķirtspējas displejus var savienot kopā ar vienu kabeli. Visbeidzot, USB 3.2 ātrgaitas datu pārraides tehnoloģija nozīmē to, ka lietotāji var ātri uzlādēt savus piezīmjdatorus tieši no monitora, kā arī pārraidīt datus ļoti lielā ātrumā.

    Reklāma

    Pievilcīgi attēli

    Philips 241B7QUBHEB un Philips 272B7QUBHEB noteikti iepriecinās profesionāļus, kuriem nepieciešami izteiksmīgi, asi attēli. Abi monitori ir aprīkoti ar IPS tehnoloģiju, kas, atšķirībā no TN paneļiem, konsekventi nodrošina bagātīgas, spilgtas krāsas, kuru precizitāte un spilgtums ir ideāli piemēroti grafikas dizaineriem, CAD inženieriem, fotogrāfiem un video redaktoriem. IPS nodrošina arī ļoti plašu 178/178 grādu skata leņķi, kas nozīmē, ka ekrānu var aplūkot no gandrīz jebkura leņķa, ieskaitot 90 grādu pagriešanas režīmu, lai maksimāli ērti apskatītu attēlu. Lai iegūtu iespaidīgāku vizuālo attēlu, Philips 272B7QUBHEB piedāvā CrystalClear Quad HD izšķirtspēju, kā arī Ultra Wide-Color tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu dzidrumu un krāšņas, mirdzošas krāsas.

    Lietotāju un vides aizsardzība

    Philips 241B7QUBHEB un Philips 272B7QUBHEB ietver funkciju klāstu, kas aizsargā gan lietotājus, gan vidi. Inovatīvu, drošu Windows Hello™ uznirstošo tīmekļa kameru ar sejas atpazīšanas tehnoloģiju var droši noņemt, kad to nelieto, novēršot nevēlamu ziņkārīgu skatienu risku. Pateicoties tādai acīm draudzīgai tehnoloģijai kā LowBlue Mode, kā arī ergonomiskajam SmartErgoBase, kas ļauj lietotājiem izvietot monitoru precīzā, savām vajadzībām vislabāk atbilstošā augstumā un leņķī, tiek nodrošināts arī fiziskais komforts. Šie monitori ir arī draudzīgi videi, pateicoties tādām tehnoloģijām kā energoefektīvais PowerSensor, kā arī 85 % pārstrādātai plastmasai, PVC/BFR, dzīvsudrabu vai svinu nesaturošam korpusam un 100 % pārstrādājamam iepakojuma materiālam.

    Progresīvais, produktivitāti veicinošais Philips 241B7QUBHEB monitors un Philips 272B7QUBHEB monitors ir pieejami par mazumtirdzniecības ieteicamo cenu attiecīgi 359 un 539 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma