Web Analytics
More
    Reklāma

    NotifyBuddy lietotne noderēs viedtālruņu bez LED indikatora īpašniekiem

    Jaunākie raksti

    Tiecoties pēc maksimāli liela ekrāna minimālos kopējos viedtālruņa izmēros, bieži tiek piemirsts par LED gaismiņu, kas paziņo par saņemtajiem zvaniem vai ziņām. Tas pats OnePlus grēko ar LED indikatora gaismiņas neuzstādīšanu, kas arī lika izveidot NotifyBuddy lietotni.

    Labā ziņa ir tā, ka NotifyBuddy lietotne ir visai vienkārša, tā paredzēta OLED tipa ekrāniem, lietotne pēc paziņojumu saņemšanas sāk midžināt pietiekami lielu punktu ekrānā. Izklausās jau ideāli, bet te sākas pāris BET.

    Reklāma

    Pirmā problēma ir niecīga, jo NotifyBuddy lietotne pieprasa, lai tu ar roku aktivizē visas vēlamās lietotnes, no kurām parādīt paziņojumu izslēgtā ekrānā. Tam veltam aptuveni 10 minūtes, izvēloties aktivizējamās lietotnes un paziņojuma punkta krāsas. Vēl ir jāatslēdz visi akumulatora taupītāji NotifyBuddy lietotnei. Tik tālu viss strādā, paziņojumu LED aizstājējs punkts parādās kā solīts.

    Otrā gigantiskā problēma ir akumulatora tēriņi. Te bilde runā vārdu vietā – nakts laikā NotifyBuddy lietotne izēda akumulatoru gandrīz tukšu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.07.2019 12:21

    @9GAG 2 vietā :D

    Krotow
    08.07.2019 14:56
    Reply to  viestursp

    Kāds labums no 9GAG aplikācijas ja šņagas var apskatīties tāpat caur pārlūkprogrammu?

    trel
    08.07.2019 15:35
    Reply to  Krotow

    Kāda atšķirība vai bateriju noēstu 9gag aplikācija vai pārlūkprogramma? Aplikācijā ir ērtāk + ir dark mode.

    Igors
    08.07.2019 14:56

    Kāda jēga aprakstīt jēlu (pagaidām) aplikāciju? Šaubos, ka kāds izvēlēsies notifikācijas gaismiņu par spīti šadai akumulātora izēšanai.

    digitalk
    09.07.2019 00:52
    Reply to  Igors

    kaut vai tāpēc, lai tauta zinātu, ka eksistē iestrādes. abu ekosistēmu veikali ir milzonīgas miskastes, pārpludinātas ar kloniem, bezjēgu un lētas peļņas meklētājiem. tāpēc katrs raksts par konkrētu, potenciāli interesantu aplikāciju ir noderīgs.

    Guntars K
    11.07.2019 09:52
    Reply to  Igors

    Vienkārši ziņa domāta tiem, kuriem nav 12h telefoni. :) Manējs noteikti no 5 darbotos 4 dienas. ;)

    rudzu rikas
    01.10.2019 23:03

    Ļoti muļķīgi sanāk, tā vietā lai ražotājs iebūvētu led diodi savā telefonā (tā ir viena no MUST HAVE lietām manā tālrunī), daži izdomā to neizdarīt, tā vietā tiek piedāvāti risinājumi aplikāciju veidā. It kā jau būtu pofig, ja vien tā nebūtu nevajadzīga akumulatora jaudas tērēšana :(

    Reklāma