Web Analytics
More
    Reklāma

    No šodienas Latvijā pieejami Samsung Galaxy A80 viedtālruņi ar rotējošu kameru

    Jaunākie raksti

    No šodienas tirdzniecībā ir pieejami Samsung Galaxy A80 viedtālruņi ar rotējošu kameru. Jaunajos A sērijas modeļos apvienotas premium klases īpašības, pirmā rotējošā trīs objektīvu kamera un New Infinity displejs.

    “Galaxy A80 ir radīts šodienai – pasaulei, kur jaunieši ir uzauguši ar tehnoloģijām un ikdienā iemūžina savas dzīves ainas un notikumus, lai pēc tam dalītos ar citiem. Jaunākās Galaxy A80 inovācijas kamerā, dizainā un jaudā rada pilnīgi jaunu mobilo pieredzi mūsdienu cilvēkam,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    Reāllaika dalīšanās

    Samsung Galaxy A80 ir pirmais viedtālrunis ar rotējošu kameru, ar ko ir iespējams uzņemt izcilas kvalitātes bildes neatkarīgi no leņķa. Viena un tā pati kamera ļaus vienlīdz labā kvalitātē iemūžināt gan skatu, ko redzat, gan pašbildes. Video filmēšanu var veikt nepārtraukti, pat kamerai rotējot, lai tiešsaistē dalītos ar apkārt notiekošo.

    Kameras iespējas

    Galaxy A80 iebūvēti trīs dažādi objektīvi jebkurai dzīves situācijai. 48MP objektīvs sniedz iespēju uzņemt labas bildes gan saulainā pārgājienā, gan nakts pastaigā pa pilsētu. Ultra Wide platleņķa objektīvs ar 123 grādu redzes leņķi nodrošina iespēju iemūžināt visu, ko ir iespējams redzēt ar cilvēka aci. Savukārt 3D dziļuma kameraun Live Focus video režīms ļauj fotografēt un filmēt kā profesionālim. Lai video kadri būtu izteiksmīgi un plūstoši, jaunajiem Galaxy viedtālruņiem ir Super Steady video režīms.

    Samsung Galaxy A80 ir jaunākais New Infinity displejs, 6,7 collu FHD+ Super AMOLED ekrāns.

    Drošības platforma

    Jaunākie Samsung Galaxy viedtālruņi ir aprīkoti ar augstākā līmeņa drošības platformu Samsung Knox, kas ierīcē iestrādāta mikročipa līmenī. Savukārt Samsung Passļaus ar pirksta nospiedumu droši piekļūt pie lietotnēm.

    Gudrais akumulators

    Ar Galaxy A80 gudro veiktspējas uzlabotāju, viedtālrunis darbosies labāk, ātrāk un ilgāk. Tas ir aprīkots ar gudro 3,700 mAh akumulatoru, kas iemācās telefona lietotāja ikdienas paradumus, lai viedtālruņa enerģijas patēriņu padarītu efektīvāku.

    Izteiksmīgs dizains

    Galaxy A80 būs pieejams trīs krāsās: zelta, sudraba un melnā. Samsung jauno Galaxy A80 precīzu pārdošanas cenu nosaka ierīces mazumtirgotājs, taču rekomendētā cena ir 650 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mahmuds
    08.07.2019 14:28

    Akumulatoram pašam savs cpu, rom un AI?

    08.07.2019 23:36

    Hm. Ja šis ir NewInfinity (bez cauruma), tad Note10 saņems OldInfinity ar caurumu?

    REALAIS
    09.07.2019 00:47

    Kur tie būtu pieejami? Neviens lielais veikals vai operators vēl nepiedāvā
    Kaut kā aizdomīgi liekas, ka piemēram Anglijā tikai no 19.jūlija ir pieejami.
    Varbūt pasteidzāties ar preses relīzi?

    Andrejs
    09.07.2019 10:34
    Reply to  REALAIS

    Smartbox .lv ir pieejams jau par 589 eiro

    REALAIS
    09.07.2019 12:29
    Reply to  Andrejs

    7 mēnešu kompānija? Es parasti atturos no tik jauniem uzņēmumiem tehnoloģijas lauciņā

    Andrejs
    10.07.2019 00:10
    Reply to  REALAIS

    Nu, es vispār pirmo reizi dzirdu par tādu e-veikalu, bet minēju tāpēc ka uz doto momentu tas bija vienīgais veikals kurā viņš ir pieejams

    REALAIS
    24.04.2020 19:46

    10 mēneši vēlāk un esmu iegādājies Samsung A80. Nomainīšu savu dinozauru Note 4. Iegādājos no UK Ebay, atvērts-nelietots. Ir ar visām plēvītēm. 285€. Priekš manis liekas ļoti izdevīgs variants.
    Pirmie iespaidi ir labi. Ekrāns liekas ļoti liels un galvenais, ka nav kameru izgrauzumi priekšā.

    Reklāma