Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektroskrejriteņu nomas biznesā Latvijā ienāk arī CityBee

    Jaunākie raksti

    Jaunienācējs Latvijas tirgū – koplietošanas uzņēmums “CityBee”, kas ir viens no lielākajiem koplietošanas uzņēmumiem Austrumeiropā un Baltijā, no 1. jūlija uzsāks elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā. Sākotnēji iedzīvotājiem un galvaspilsētas viesiem dažādās vietās plānots piedāvāt 150 skrejriteņus, pakāpeniski to skaitu palielinot līdz pat 500 vienībām. Ikviens varēs ērti iznomāt skrejriteni, izmantojot uzņēmuma lietotni “CityBee”.

    “CityBee” darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. Latvijā tas uzsāka darbību šī gada martā, piedāvājot koplietošanai kravas automašīnu nomu. Uzņēmums plāno pakāpeniski attīstīt tā darbību Latvijā, paplašinot tā pakalpojumu klāstu ar jauniem transportlīdzekļu veidiem. Skrejriteņu noma ir šī plāna sastāvdaļa un salīdzinoši jauns segments.

    Egija Gailuma, “CityBee Latvija” vadītāja: “Mēs esam zaļi domājošs uzņēmums, tāpēc elektrisko skrejriteņu nomas attīstīšana ir viens no mūsu stratēģiskajiem soļiem un veids, kā piedāvāt Rīgas iedzīvotājiem un tās viesiem ātru, ērtu un videi draudzīgu pārvietošanos. Sākotnēji lietotnē būs pieejami 150 skrejriteņi, bet plānots, ka to skaits nākotnē pieaugs līdz 500. Skrejriteņu kā transportlīdzekļu veids Latvijā strauji attīstās, tāpēc arī uzņēmums viens no mērķiem ir rast risinājumus, lai tos piedāvātu atbilstoši pieaugošajam pieprasījumam.”

    Skūteri atradīsies noteiktās zonās Rīgā. To lietošanas maksa būs 50 centi par atbloķēšanu un 10 centi minūtē par lietošanu. Tos varēs izmantot no pulksten 7.00 līdz 23.00. Skūteru apkalpi nodrošinās pats uzņēmums.

    “CityBee” mērķis ir piedāvāt ekonomiskas un alternatīvas transporta iespējas, atvieglot iedzīvotāju pārvietošanos un samazināt vides piesārņojumu pilsētā. “CityBee” Latvijā pirms vairākiem mēnešiem uzsāka kravas automašīnu “Fiat Ducato” nomu, kas ir pieejamas visu diennakti konkrētos piekļuves punktos.

    “CityBee” aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt “App Store” un “Google Play” lietotnēs.

    “CityBee” ir investīciju uzņēmuma “Modus Group” projekts. “Modus Group” specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    02.07.2019 11:39

    Paskatījos. Pagaidām zaļā zona vismazākā no visiem, bet arī atbloķēšana vislētākā.
    Jāpamēģina!
    Kādu skrejriteni viņi lieto un uz cik ;laus vīlēt? Fiqys 15kmh ir reāli par lēnu, 20kmh manupārt ir kompromiss

    digitalk
    02.07.2019 13:12
    Reply to  assa

    > Fiqys 15kmh ir reāli par lēnu

    gājēji gan tā nedomā.

    DBLr
    05.07.2019 09:38

    Tirgus attīstās un gan jau vietas pietiks visiem, bet CityBee vājā vietā ir kā jau leišiem pienākas – lecīgums un agresivitāte – apliek konkurentus, sevi pārlieku slāvē utt.

    Kursors.lv
    05.07.2019 10:42
    Reply to  DBLr

    Ja? Vari parādīt viņu skarbos tekstus?

    Reklāma