Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izlaiž Hue viedās spuldzes, kuras var kontrolēt pa tiešo

    Jaunākie raksti

    Pirms gada testējām Philips Hue viedo spuldžu komplektu un secinājām, ka nu tas ir diezgan praktisks produkts, jo beidzot ap to ir pieejama plaša aksesuāru un servisu ekosistēma, kas ļauj šo apgaismojumu iestrādāt mūsu mājoklī.

    Iepriekš, lai varētu pilnībā pārvaldīt Philips Hue spuldzes, tās pie mājokļa bezvadu interneta bija jāslēdz ar Hue Bridge ierīces palīdzību. Pēc tam ar mobilo ierīci vai datoru slēdzāmies klāt pie Hue Bridge un varējām kontrolēt atsevišķas spuldzes. Rezultātā šāda pieeja sadārdzināja visa komplekta cenu.

    Reklāma

    Philips ir uzsācis tirgot Hue spuldzes ar iebūvētu Bluetooth savienojuma atbalstu un tas nozīmē, ka varam tām pieslēgties pa tiešo izmantojot BLE 4.0 (Bluetooth Low Energy) savienojumu un Philips Hue Android lietotni. Tāpat šīs spuldzes atbalsta Amazon Alexa un Google Assistant balss asistentus, tāpēc būs kontrolējamas no Amazon un Google viedās mājas ierīču ekosistēmas, piemēram, Amazon Echo un Google viedajiem skaļruņiem.

    Jaunās Philips Hue Bluetooth spuldzes būs nopērkamas trīs krāsu variantos: White, White Ambiance un White and Color Ambiance, tādējādi varēsim mājoklī radīt apgaismojumu visās varavīksnes krāsās. Philips plāno paplašināt šādu pa Bluetooth kontrolējamo ierīču klāstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ivo
    02.07.2019 06:48

    …pa tiešo…. fui, cik pretīgi skan. Izlabo gan tekstā, gan virsrakstā.
    Philips izlaiž Hue viedās spuldzes, kuras var tieši kontrolēt

    digitalk
    02.07.2019 08:42
    Reply to  ivo

    tavs variants ir literāri pareizāks, bet iegūst dīvainu papildus (bez)jēgu :P

    digitalk
    02.07.2019 08:46

    spuldzes ar tiešo kontroli (?)

    Eggy Mega
    03.07.2019 12:24
    Reply to  digitalk

    Bez starpniekiem 😁

    Reklāma