Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiešraide: Eiropas Lielo datu un Mākslīgā intelekta samits

    Jaunākie raksti

    Kursors.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 26. jūnijā no plkst. 9.30 tiešraidē vērot Eiropas Lielo datu un Mākslīgā intelekta samita “Big Data Value PPP Summit” atklāšanas diskusijas.

    Samita mērķis ir apzināt lielo datu un mākslīgā intelekta jomas, kurās Eiropa var kļūt par globālu līderi, un veidot publisko un privāto partnerību šīs līderības nodrošināšanai. Samita atklāšanas dienas fokusā būs Eiropas veiksmes stāsti, diskusijas par lielajiem datiem, mākslīgo intelektu un viedajām pilsētām, kā Eiropas Mākslīgā intelekta stratēģija.

    Reklāma

    Samitā piedalīsies apmēram 200 lielo datu un mākslīgā intelekta ekspertu un Eiropas Savienības politikas veidotāju. Konferencē uzstāsies tādi pasaules līmeņa uzņēmumi kā “SAP”, “Siemens”, “Boeing”, “Philips” u.c. Piedalīsies arī vērienīgāko organizāciju “IoT Forum”, “Big Data Value Association”, “euRobotics”, “Wold Wide Web Consortium”, Eiropas Komisijas lēmējpersonas un vadošo pētniecības centru, piemēram, Hārvarda universitātes un Vācijas Mākslīgā intelekta centra (DFKI) pētnieki. Samitā uzstāsies arī Latvijas pārstāvji – ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, “Tilde” vadītājs Andrejs Vasiļjevs, Latvijas Mobilā Telefona prezidents Juris Binde, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) valsts sekretāra vietnieks e-pārvaldes jautājumos Edmunds Beļskis, Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes profesors Andris Ambainis.

    Samita diskusijas notiek angļu valodā.

    Tiešraide no Eiropas Lielo datu un Mākslīgā intelekta samita skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma