Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izsludina Mi Electric Scooter atsaukumu, pārbaudi savu skūteri

    Jaunākie raksti

    Xiaomi Mi Electric Scooter ir viens no pasaulē populārākajiem elektroskūteriem un to plaši izmanto gan privātpersonas, gan elektroskūteru nomas pakalpojumu sniegšanas uzņēmumi. Iepriekš šie skūteri bija saskārušies ar drošības problēmām un uzbrucēji to varēja uzlauzt un nobloķēt to kustību. Tagad Xiaomi izsludina skūteru atsaukumu, jo tos apdraud mehāniska problēma – tiem var atskrūvēties stūre.

    Xiaomi ir sagatavojis speciālu tīmekļa lapu, kurā plašāk skaidro situāciju. Lapā varam uzzināt, ka skarti 10 257 skūteri, kas ir ražoti laika posmā no 2018. gada 27. oktobra līdz 2018. gada 5. decembrim. Skartajiem skūteriem sērijas numuri ir šādos diapazonos: 21074/00000316 – 21074/00015107 un 16133/00541209 – 16133/00544518. Lapā ir uzskatāmi parādīts, kur uz ierīces meklēt sērijas numuru un iespēja to pārbaudīt.

    Reklāma

    Produkta atsaukuma lapā ir norādītas valstis, kurās tirgoti problēmas skartie skūteri un pārdoto skūteru skaits. Šajā sarakstā Latvija nav atrodama, tomēr mūsdienās elektronikas produkti tiek iepirkti no dažādām valstīm un ne vienmēr varam vienkārši uzzināt kādam reģionam veidota ierīce, kuru esam iegādājušies. Īpaši tas attiecas uz pirkumiem dažādos interneta veikalos.

    Xiaomi aicina pašiem nemēģināt labot skūterus un visi pašrocīgi labotie skūteri vairs netiks pieņemti garantijas remonta ietvaros. Skartajām ierīcēm Xiaomi sola bezmaksas remontu un tas būs pieejams sākot no 26. jūnija. Atsaukuma lapā pārbaudi savu seriālo numuru un ja ierīce ir riska klasē, saņemsi no Xiaomi informāciju par remonta iespējām.

    Padod šo ziņu tālāk visiem saviem draugiem un paziņām, kas izmanto šādu Xiaomi Mi Electric Scooter elektroskūteri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eerks
    17.06.2019 00:08

    Jau pirmajās dienās pievilku un pārbaudīju visas skrūves. Nevar saprast kuru skrūvi šie domājuši, bet šķiet, ka tā varētu būt stūres salokāmā mehānisma skrūve. Dzirdēts jau, ka tā lūzt un var palikt rokās tikai ar stūres statni un pilnu muti ar dubļiem, un bez kāda zoba vēl.

    Reklāma