Web Analytics
More
    Reklāma

    Airbnb uzsāk piedāvāt Adventures – vairāku dienu pārgājieni dabā

    Jaunākie raksti

    Airbnb uzsācis piedāvāt papildinājumu saviem servisiem. Turpmāk prasīgāki ceļotāji varēs ar Airbnb Adventures palīdzību plānot ceļojumus ar kājām dabā – tiks piedāvāti trīs līdz septiņu dienu pārgājieni džungļos, kalnos un citviet.

    Viens no šādiem pārgājieniem ir Kenijas dabas apskate trīs dienu garā pārgājienā. Tiek solīts, ka pārgājiena laikā ceļotāji satiks lauvas, varēs iepazīties arī ar vietējās tējas pagatavošanas niansēm. Pārgājiens maksā 500 dolāru no cilvēka, cenā iekļauta ēdināšana, dzērieni un divas naktis teltīs.

    Reklāma

    Tiek piedāvāti jau gatavi maršruti abās Amerikās, Austrālijā, vairākās Āzijas valstīs un arī Eiropā. Eiropas piedāvājumi gan izskatās samērā neinteresanti (ja salīdzina ar Āzijas piedāvājumiem) un arī dārgi (trīs dienas Portugālē zirga mugurā maksā 499 eiro). Grieķijā trīs dienu ceļojums ar zirgiem dabā maksā 120 eiro.

    Airbnb Adventures top sadarbībā ar valstu vietējiem ceļošanas ekspertiem un ceļojumu kompānijām. Airbnb Adventures piedāvā tikai pārbaudītus maršrutus ar uzticamiem gidiem, lai zinātkārie tūristi nekļūtu par laupīšanas upuriem, vai lauvu un krokodilu barību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma