Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera izveidojusi tīmekļa pārlūku geimeriem ar iespēju ierobežot procesora noslodzi

    Jaunākie raksti

    E3 2019 (Electronic Entertainment Expo) norises laikā tīmekļa pārlūku Opera klāsts papildināts ar pirmo pārlūku, kas paredzēts videospēļu entuziastiem. Tieši jaunais Opera GX pārlūks neietekmē datorspēles rezultātu, bet lietotājam tiek piedāvāta iespēja ierobežot pārlūka rijīgumu attiecībā pret datora resursiem.

    Nebūs noslēpums, ka Chrome pārlūks tiek bieži un pamatoti lamāts par pārāk lielu procesora un RAM atmiņas noslogojumu. Jaunajam Opera GX pārlūkam iespējams iestatīt izmantojamo datora resursu maksimumu, tādējādi potenciāli paātrinot spēļu darbību datorā.

    Reklāma

    Tas nebūtu datorspēļu entuziastiem paredzēts rīks, ja Opera GX nesaņemtu iespēju pielāgot tīmekļa pārlūka izskatu un izgaismojumu. Jaunatvērta Opera GX cilne parādīs dažādus datorspēļu jaunumus, interesantāko par tehnoloģijām un spēļu jaunumus. Opera GX iekļauta ātra pieeja Twitch straumēšanas servisam, kā arī Opera GX pārlūks paziņos, ka straumēšanu uzsāk kāds tavs iemīļotais spēļu strīmeris.

    Protams, iekļauti arī citi Opera labumi – iebūvēts bezmaksas VPN serviss, reklāmu bloķēšana un ātra pieeja populārākajiem sociālajiem tīmekļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma