Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei nākas pārskatīt skaļi izziņotos plānus Samsung apdzīšanā

    Jaunākie raksti

    Huawei pēdējo gadu ļoti straujā izaugsme viedtālruņu tirgū lika pirms pāris mēnešiem paziņot, ka Huawei kļūs par pasaulē lielāko viedtālruņu ražotāju jau 2020. gada sākumā. Visticamāk, ASV sankcijas liks uzņēmumam pārskatīt iepriekš tik skaļi paustos mērķus.

    Huawei apakšzīmola Honor prezidents Zhao Ming pastāstījis, ka uzņēmumam var nākties pārskatīt iepriekš nospraustos mērķus, bet šobrīd neko sīkāk nevar prognozēt, jo ir pārāk liela neskaidrība attiecībā uz vairākiem starptautiskiem notikumiem un sadarbības partneru lēmumiem.

    Reklāma

    Visai ticamas baumas norāda, ka Huawei sadarbības partneris viedtālruņu ražošanā Foxconn jau ir slēdzis vairākas Huawei ražošanas līnijas. Tiek pieļauts, ka Huawei samazinājis pasūtījumu apjomus, jo bažījas par viedtālruņu noietu tuvāko mēnešu periodā. Foxconn ražo arī Apple iPhone un Xiaomi viedtālruņus.

    Tirgus analītiķi uzskata, ka Huawei neizdosies šajā gadā sasniegt iepriekš noteikto 270 miljonu viedierīču piegāžu apjomu. Labākajā gadījumā (ja uzņēmums atgūst pieeju Android operētājsistēmai, vai izlaiž savu OS) Huawei varētu spēt piegādāt 240 līdz 250 miljonus viedierīču, kas ir būtisks kritums. Ja Huawei neizdodas sakārtot programmatūras jautājumu tuvākajā laikā, piegādes var krist līdz 180 miljoniem, kas jau būtu milzu trieciens.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skaks
    03.06.2019 22:19

    Paklīda bauma ka rudenī Huawei izlaidīs savu OS un būs uz Māte 30

    wils
    04.06.2019 13:42
    Reply to  Skaks

    Cik % no Huawei/Honor lietotājiem ir gatavi atteikties no Googles servisiem?

    Kursors.lv
    04.06.2019 14:14
    Reply to  wils

    Latvijā? Domāju, ka neviens.

    04.06.2019 16:39

    Ja Huawei spēs piedāvāt +- sakarīgu alternatīvu Play Store, kur varēs atrast basic apps parastam lietotājam tad pieskaitiet mani! Jo jau kādu laiku telefonā esmu diseiblojis google maps, chrome, google search, Photos. Kā arī Facebook. Bez Gmail pagaidām neiztikt, Play Store arī, jo nepieciešams mūžigajiem atjauninājumiem pa 20 gabaliem nedēļā. Nepatīk visa tā viņu cokies padarīšana, pārāk brutāli uzbāzīga tā personalizēto reklāmu politika. Varbūt palieku vecs…

    Līga
    04.06.2019 18:09
    Reply to  wils

    Es jūtos smagi ieberzusies ar savu P30 Pro tagad. Darba darīšanām tā Google ir vajadzīga. Nav jau teikts, ka arī pārējie ASV giganti nesekos Google solim. Nav garantija, ka telefonos būs pieejams tas pats Facebook, Instagram, kas mūsdienu viedtālruņu paaudzei ir svarīga, arī man kā soc. tīklu adminam. Un šis viss tikai tādēļ, ka Tramps grib padarīt ASV par vislabāko visās jomās. Ja Ķīna piekāpsies ASV, tad arī visi Huawei aizliegumi tiks atcelti – te vairs nav runa par kaut kādu drošības problēmu, bet oranža vīriņa idiotismu. Bet Ķīna netaisās piekāpties un Trampa dēļ cietīs visi Huawei lietotāji.

    05.06.2019 11:43

    cik daudz sviesta sarakstīts… pat ļaunākajā gadījumā – neviens nevar aizliegt lietot g-mail – jebkura 3.pušu aplikācija atbalsta darbu ar gmail e-pastu. vienīgā reālā neērtība varētu būt, ka neiet Maps – tomēr kaut kā pierasts pie sinhronizācijas ar datoru, maršrutu plānošanu, visi booking.com, airbnb adreses piedāvā caur Maps utt. Vai Oranžais vīrelis nospiedīs uz ceļiem arī Cukermani? Laiks rādīs.

    Reklāma