Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC monitoru biznesa līnija tagad ir papildināta ar praktiskiem piederumiem

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par visaptveroša B2B portfeļa paplašināšanu. Līdztekus augstas kvalitātes monitoru klāstam, kas īpaši izstrādāti visām mūsdienu darbavietu vajadzībām, AOC tagad piedāvā praktiskus VESA kronšteinus un monitora balsteņus. Ar šo papildinājumu AOC piedāvā pilnu risinājumu klāstu ikvienam uzņēmumam, lai radītu produktīvas, tīras un ergonomiski drošas darbstacijas ar augstāko tehnisko standartu.

    Vieds darbs ar viediem displejiem

    AOC piedāvā plašu monitoru klāstu, kas īpaši izstrādāts profesionāliem lietotājiem, kas strādā mazos, vidējos un lielos uzņēmumos, kā arī valsts sektorā. Monitors atbilst būtiskākajiem noteikumiem, piemēram, EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star un GS. Šie monitori ir energoefektīvi un videi draudzīgi. Neatkarīgi no tā, vai displeji atbilst galvenajām prasībām (būtiski E1 sērijai), tie ir papildināti ar ergonomiski regulējamiem statīviem (profesionāla P1 sērija vai gluda un moderna 90. sērija), AOC monitori ir piemēroti plašam displeja savienojumu klāstam, piemēram, VGA, HDMI un Display Port, dažiem modeļiem papildus ir DVI ligzdas. Pieejamie izmēri ir no 21,5 collām līdz 27 collām, piedāvājot perfektu risinājumu jebkura lieluma darbstacijām. Turklāt nemirgojoša un maza zilās gaismas daudzuma tehnoloģija ļauj filtrēt potenciāli kaitīgo zilo viļņu garumu, palielina drošību un samazina acu nogurumu.

    Reklāma

    Lieliska monitoru izvēle katrai vajadzībai

    Galvenā E1 sērija ir paredzēta galvenokārt maziem un vidējiem uzņēmumiem, un valsts sektoram. Šie monitori ir 21,5 collu, 24 collu un 27 collu lieli ar TN un MVA paneļu opcijām 21,5 collu un precīzo krāsu IPS paneļiem ar 24 un 27 collu displejiem, turklāt visi nodrošina Full HD (1920×1080 pikseļu) izšķirtspēju. 24 collu 24E1Q ir aprīkots arī ar gludu, trīspusēju bezrāmja dizainu, kas lieliski piemērots vairāku monitoru iestatījumiem ar mērķi palielināt produktivitāti.

    Uzņēmumiem, kuriem nepieciešama lielāka elastība un spēja pielāgoties, ideāli piemērota būs tieši profesionālā P1 sērija. Visi P1 sērijas monitori ir aprīkoti ar regulējama augstuma statīviem (130 mm vai 150 mm), iebūvētu kabeļu pārvaldību, 4 portu USB 3.0 centrmezgliem un ātrās atvēršanas funkciju vienkāršai uzstādīšanai. Līdzīgi kā E1 sērija, P1 sērija piedāvā Full HD izšķirtspēju TN un MVA paneļos 21,5 collu izmēram, un 3-skaldņu bezrāmju IPS paneļus diviem modeļiem 24 collu un 27 collu izmēriem. 24 collu X24P1 ar savu neparasto, bet ļoti produktīvo 16:10 attēla formātu (1920×1200) un 27 collu Q27P1 ar QHD izšķirtspēju (2560×1440) īpaši izceļas starp citiem.

    Vizuāli neparastie, gludie 90. sērijas monitori ar ieroču metāla pelēkās krāsas apdari ir lieliska izvēle augstas kvalitātes prasībām. Šī sērija piedāvā ļoti precīzus IPS paneļus 24 collu Full HD modelim un diviem 27 collu modeļiem ar Full HD un QHD izšķirtspēju. Šie satriecošie displeji ir aprīkoti ar ergonomiskiem, regulējama augstuma statīviem un 3-skaldņu bezrāmju paneļiem, kas padara tos par perfektu risinājumu vairāku monitoru uzstādījumiem.

    Ir pierādīts, ka vairāku monitoru uzstādījumi palielina produktivitāti. Ikvienam, kas ceļā strādā ar klēpjdatoru, portatīvais displejs, piemēram, mobils, USB-C darbināms monitors I1601FWUX, ir gudrs risinājums efektīvākam darbam, lai izmantotu vairāk virtuālās darbvirsmas. 15,6 collu FHD risinājuma IPS displejs ir elegants un ietilpst katrā somā ar savu 8,5 mm biezumu un tikai 800 g svaru, padarot ceļojumu uz darba un biznesa sapulcēm vēl vieglāku.

    Gudri risinājumi optimālai darbavietai

    AOC neapstājas. Lai atbalstītu uzņēmumus produktīvu un tīru darbavietu veidošanā, AOC nesen savam portfelim pievienoja VESA kronšteinus un monitoru balsteņus.

    Ar jaunajiem VESA kronšteiniem lietotāji tagad var uzstādīt mini-PC un līdzīgas plānas ierīces tieši uz monitora, tādējādi samazinot jucekli uz galda un paslēpjot kabeļus. Kronšteini ir pieejami AOC P1 un 90. sērijas monitoru profesionālajām līnijām, kā arī vecajām 75. un 60. profesionālajām sērijām.

    Lietotājiem, kas cenšas panākt maksimālu elastību un perfekti ergonomisku darbavietu, AOC izstrādāja viena un divu monitoru balsteņus. Abi veidi ļauj precīzi pielāgot monitora pozīciju, tādējādi sniedzot jaunas sadarbības iespējas. Monitora balsteņiem ir atdalāmi vāki, lai kabeļus varētu novadīt pa iekšpusi un arī samazināt jucekli.

    Uz galda uzstādīts viena monitora AS110 balstenis piemērots monitoriem līdz 27 collām. Izmantojot trīs atsevišķus savienojumus, šī ierīce ir ļoti elastīga lietošanā. Displeja augstumu var noregulēt 320 mm diapazonā, lai lietotāji varētu displeju izmantot pat stāvot. Balstenis ļauj izmantot plašu slīpuma diapazonu (-45°/+60°), šarnīra diapazonu no -90°/+90° un 360° diapazonu tā pagrieziena punktā, kas nodrošina portreta un ainavas režīmu un visu diapazonu starp tiem.

    Dubultais balstenis AD110 ir ideāls risinājums vairāku monitoru uzstādīšanai, kas paredzēti divu monitoru turēšanai no 12 collām – 27 collām un 2–9 kg. AD110 var regulēt augstumā 230 mm diapazonā, un to var izstiept uz priekšu/atpakaļ plašā diapazonā no 100 mm līdz 520 mm. Tam ir arī -65°/+90° slīpuma diapazons, 180° šarnīra diapazons un 360° pagrieziena diapazons no katra monitora pagrieziena punkta.

    Elastīgie monitora balsteņi, piemēram, AS110 vai AD110, var kalpot dažādiem mērķiem. Žurnāla vai laikraksta redaktors, piemēram, varētu vēlēties pagriezt monitoru portreta režīmā, lai redzētu, kā tieši teksts iekļaujas izkārtojumā. Kodētāji novērtēs arī vienkāršo pārslēgšanos starp šiem diviem režīmiem.

    Lai uzlabotu ergonomiku un ieņemtu labāku pozu, lietotāji tiecas pēc stāvgaldiem, lai izvairītos no sakumpšanas uz galda. Nav problēmu ar AOC monitora balsteņiem: pateicoties uzstādītajām gāzes atsperēm, tie ir viegli regulējami jebkurā iespējamā pozīcijā, lai monitors vienmēr būtu novietojams acu līmenī. Dalītā darba vidē katrs lietotājs var viegli pielāgot monitora dziļumu, augstumu vai slīpumu atbilstoši savām vēlmēm. Tas ir lieliski piemērots sadarbībai: lietotāji var pagriezt monitoru, lai arī kolēģis blakus varētu redzēt ekrāna saturu.

    Optimāli aprīkots mūsdienu darbavietai

    AOC visaptverošs profesionālais portfelis ne tikai piedāvā optimālus monitorus katrai vajadzībai, bet arī kopējos risinājumus, lai veidotu vislabākās un efektīvākās darba vietas jebkurā vidē.

    MSRP (ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena):

    • AS110D0 – 79,00 EUR
    • AD110D0 – 49,00 EUR
    • VESA60 – 29,00 EUR
    • VESA75 – 29,00 EUR
    • VESA-P1 – 29,00 EUR
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma