Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS savā dzimšanas dienā izlaiž īpašu ādas un zelta klēpjdatoru

    Jaunākie raksti

    ASUS svin savu 30 gadu dzimšanas dienu un šim notikumam par godu izlaidis īpašu ASUS ZenBook Edition 30 modeli. Šī datora vāks ir pārvilkts ar baltu ādu un logo izstrādāts no 18 karātu zelta. ASUS norāda, ka šī datora izskaistināšanā izmantota īpaši izmeklēta āda un to kopā sašuvis pieredzējis meistars. Kopā ar šo datoru pircējs var izvēlēties arī ādas vāciņus un īpaši pērļu baltu datorpeli. Pagaidām ASUS nav atklājis šī datora cenu un pieejamības informāciju, tomēr varam pieņemt, ka tas nebūs lēts produkts.

    Reklāma

    ASUS ZenBook Edition 30 ir 13 collu Fulld HD izšķirtspējas displejs un dators ir aprīkojams ar astotās paaudzes Intel Core i7 8565U procesoru un NVIDIA GeForce MX250 videokarti. Datoram var iebūvēt līdz 16 GB operatīvo atmiņu un tas izmanto ātru PCIe SSD iebūvēto atmiņu līdz 1 TB. Tāpat dators ir aprīkots ar ASUS ScreenPad 2.0 skārienpaliktni, kas ir arī displejs.

    Līdzīgu datoru, kura uzbūvē izmantoti ādas elementi, ASUS izlaida arī 2006. gadā. Toreiz ar ādu tika apvilkts ASUS S6F portatīvais dators un ir saglabājusies šīs ierīces tīmekļa lapa.

    Arī HP pagājušā gada nogalē savā HP Spectre Folio produktā eksperimentēja ar ādas elementiem. HP Spectre Folio ir divi vienā tipa portatīvais dators, kuru kopā satur ādas vāciņš un tas var transformēties vairākos režīmos. Noskaties video, lai uzskatāmi redzētu par ko runāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma