Web Analytics
More
    Reklāma

    HP izziņo anti-vegānu klēpjdatoru Spectre Folio

    Jaunākie raksti

    HP izziņojis pasaulē pirmo klēpjdatoru, kas pilnībā klāts ar ādu. HP apgalvo, ka Spectre Folio nelīdzinās nevienam citam klēpjdatoram pasaulē.

    Spectre Folio veidots kā divi-vienā klēpjdatora un planšetdatora hibrīds. HP Spectre Folio izmantoti tikai labākiem materiāli un luksusa klases dizains. Ražotājs nodēvējis Spectre Folio klēpjdatoru par tā dēvēto Always-Connected PC – dators vienmēr būs gatavs pakalpot tieši tev.

    Reklāma

    Āda izmantota ne tikai, lai nosegtu un aizsargātu klēpjdatora lielākās ārējā virsmas, bet tā kalpo arī kā dabīgas eņģes. HP Spectre Folio būs pieejams tikai vienā krāsā – Cognac Brown.

    HP Spectre Folio būs pieejams ar Intel 8. paaudzes i7 procesoru (Y sērija), kā arī skanējumu nodrošinās Bang & Olufsen izstrādātie četri skaļruņi, kas vērsti pret klausītāju. HP Spectre Folio iespējams aprīkot ar 16 GB RAM un SSD tipa disku līdz 2 TB. Sākumā HP Spectre Folio būs pieejams ar divu veidu 1080p ekrāniem, bet vēlāk būs nopērkams dators ar 4K ekrānu.

    HP Spectre Folio cenas sāksies no 1299 dolāriem, i5 modelis maksās 1499 dolārus.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars
    04.10.2018 09:50

    Ar vegāniem uzmanīgi – viņi ir agresīvi, sāks vēl dauzīt datorveikalu logus…

    Midix
    04.10.2018 17:48

    Tā ir dabīgā āda? Un vai tiešām to izmanto pilnībā kā ekrāna eņģes? Kā tad ekrāns turēsies atvērts vertikāli? Nu labi, pietiks jautājumu, eju meklēt Youtube apskatus.

    Lai nebūtu diskriminācijas, derētu īsts vegānu dators, ietērpts kokā … vai kāpostu lapās :D

    Krotow
    04.10.2018 18:49
    Reply to  Midix

    Datoru koka korpusā ir pilns internets – gan paštaisītās gan jau gatavās kastēs. Ir redzēts arī skarbais variants, kur “iekokoti” ir arī monitors, klaviatūra un pele.

    Reklāma