Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 7 Pro nemaz nepiedāvā 3x optisko attēla palielinājumu

    Jaunākie raksti

    Pēdējā aptuveni pusotra gada laikā viedtālruņu ražotāji pārmetušie uz kameru optisko palielinājumu solījumiem. Jā, arī iepriekš bija pāris viedtālruņu kameras ar attēla palielinājuma iespēju, bet nopietns kariņš sācies salīdzinoši nesen. Šobrīd rekordists ir Huawei P30 Pro modelis ar pieckāršu optisko palielinājumu un 10x hibrīdo palielinājumu. Nedaudz aiz Huawei iepaliek Samsung Galaxy S10 sērija.

    OnePlus ar savu jaunāko un nenoliedzami dārgāko veikumu OnePlus 7 Pro apsolījis trīskāršu optisko palielinājumu, bet jau atklāts, ka nekāds 3x optiskais zooms OnePlus 7 Pro vis nav. Faktiski tieši optiskais palielinājums OnePlus 7 Pro ir tuvāks 2.2x, nevis 3x. Atlikušo palielinājumu OnePlus 7 Pro iegūst digitāli uz attēla izšķirtspējas rēķina.

    Reklāma

    No 13 megapikseļu attēla OnePlus 7 Pro beigās iegūst trīskāršu attēla palielinājumu, bet vienlaikus attēla izšķirtspēja tiek samazināta līdz 8 megapikseļiem. Šo attēla palielinājumu varētu mēģināt dēvēt par hibrīdo palielinājumu, bet nekādā gadījumā ne par optisko palielinājumu. Attēla izšķirtspējas nosēdināšana ir īpaši kaitinoša, ja ņem vērā, ka OnePlus 7 Pro pie kamerām izvietots uzraksts “48MP”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma