Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piedāvā sakārtotu MacBook Pro tastatūru un atjaunina procesoru klāstu

    Jaunākie raksti

    Apple izziņojis MacBook Pro sērijas klēpjdatoru atjauninājumu – MacBook Pro tiks pie svaigākiem procesoriem, kā arī beidzot Apple pievērsies pēc atsauksmēm ļoti vājo tastatūru sakopšanai.

    15 collu MacBook Pro atjauninātais modelis saņems sešu kodolu 2.6 GHz Intel Core 9. paaudzes i7 procesoru ar Turbo Boost līdz 4.5 GHz. Nopietnākais piedāvājums būs ar 9. paaudzes Intel Core i9 procesoru ar 8 kodoliem un Turbo Boost līdz 5.0 GHz.

    Reklāma


    13 collu MacBook Pro ar Touch Bar bāzes modelis pieejams ar četru kodolu Intel Core 8. paaudzes i5 procesoru (2.4 – 4.1 GHz), bet būs pieejams arī MacBook Pro 13 collu variants ar Intel Core i7 procesoru (2.8 – 4.7 GHz).

    Viss pārējais abos MacBook Pro modeļos paliek nemainīgs – atmiņas, akumulatori, savienojumi utt.

    Apple nācās arī ieviest uzlabojumus MacBook Pro tastatūrā. Pati tā dēvētā Butterfly switch mechanism tastatūra nav mainīta, bet izmainīti ir izmantotie materiāli. Apple sola, ka tastatūras uzlabojumi novērsīs pogu spiedienu nereģistrēšanu vai viena piespiediena uzskatīšanu par diviem pogas spiedieniem.

    Atjaunotie MacBook Pro klēpjdatori jau pieejami iegādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    23.05.2019 14:18

    vecās klaviatūras netiks mainītas, tā vietā piedāvās iegādāties jauno MacBook Pro ;->

    Usinss
    23.05.2019 16:31

    Bet uzlabojumi nav jaunajai tastatūrai! Jaunajiem MAC jau tagad ir spēkā programma, kuras laikā viņi bez maksas varēs salabot bojātās tastatūras. https://www.apple.com/nz/support/keyboard-service-program-for-mac-notebooks/ Programmā jau ir iekļauti jaunie MAC.

    KKTK
    23.05.2019 18:04
    Reply to  Usinss

    Nevis salabot, bet nomainīt pret tādu pašu un pamācīt kādā leņķī pūst gaisu :D

    Reklāma