Web Analytics
More
    Reklāma

    Luminor kopā ar Garage48 rīkos Open Banking hakatonu

    Jaunākie raksti

    Rīgā, 21. maijā norisināsies pirmais publiskais Luminor atvērtās sadarbības (Open Banking) pasākums, kas tiek rīkots kopā ar starptautisko jaunuzņēmumu hakatonu organizatoriem Garage48, lai radītu idejas, kas varētu mainīt banku nākotni. Vienkopus pulcējot tehnoloģiju un citu jomu entuziastus, dalībnieku komandas sacentīsies par labākajām jaunu digitālo bankas produktu idejām.

    Atvērtās sadarbības platformas (Open Banking) “Ideju Garāžas” jeb hakatoni nākamajā nedēļā notiks visās trīs Baltijas valstīs – Rīgā, Tallinā un Viļņā. Tajos dažādu jomu profesionāļi kopīgi izaicinās šobrīd pastāvošos digitālos risinājumus klientu apkalpošanā, lai padarītu finanšu pakalpojumus vēl ērtākus klientiem. Pasākumam var pieteikties ikviens – programmatūru izstrādātāji, dizaineri, datu speciālisti, mārketinga profesionāļi, aizrautīgi projektu vadītāji, biznesa meistari un banku speciālisti.

    Reklāma

    “Atvērtās bankas mērķis ir dot iespēju ārējiem partneriem izstrādāt neierobežoti plašu produktu klāstu: no banku pakalpojumu integrēšanas jau esošajos risinājumos, piemēram, grāmatvedības vai finanšu plānošanas programmatūrā, līdz pavisam jaunu produktu radīšanai, paplašinot un pielāgojot banku pakalpojumus konkrētu klientu segmentu vajadzībām,” norāda Jevgeņijs Kazaņins, Luminor ikdienas pakalpojumu pārvaldes vadītājs. “Šāds pasākuma formāts ļauj citas dinamikas apstākļos koncentrēties uz konkrēta jautājuma risināšanu. Neierasta darba vide un tikai šim pasākumam izveidotas projektu komandas var būt priekšnoteikums, lai radītu vēl nebijušus un lietderīgus risinājumus, kas varētu mainīt banku nozares nākotni,” saka Kazaņins.

    “Ideju Garāžā” jaunizveidotās komandas domās par jaunu tehnoloģisko risinājumu radīšanu koncentrētās darba sesijās. Vienā komandā ar jaunu produktu idejām strādās dažādu nozaru profesionāļi. Pasākuma noslēgumā tiks izraudzītas un apbalvotas labākās komandas katrā valstī.

    “Ideju Garāža” Rīgā notiks 21. maijā, Skanstes ielā 12. Plašāka informācija par pasākumiem, mentoriem un kā sagatavoties dalībai tajā, pieejama šeit: http://bit.ly/G48openbanking. Interesentiem pieejams arī Luminor Izstrādātāju portāls.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma