Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve jūnijā uzsāks piegādāt Valve Index virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Valve netīšām nopludināja informāciju par maijā gaidāmo Valve Index virtuālās realitātes briļļu izziņošanu un dažas tehniskās briļļu nianses. Zināms, ka virtuālās realitātes brilles būs pieejamas pirmajiem pasūtītājiem jau 15. jūnijā.

    Valve Index virtuālās realitātes brilles būs iegādājamas bez kontroles ierīcēm, bet katrs pats varēs piepirkt klāt bāzes staciju un Valve Index Controllers vadības pultis. Valve Index virtuālās realitātes brilles būs atkarīgas no gana jaudīga datora. Būs nepieciešams vismaz divu kodolu galddatora procesors kopā ar 8 GB RAM un GeForce GTX 970 vai Radeon RX480 videokarte.

    Reklāma

    Valve vienlaikus uzsver, ka ieteicamā datora komplektācija ir svaigs četru kodolu procesors, vismaz GTX 1070 videokarte un 16 GB RAM.

    Valve Index virtuālās realitātes brilles nepaļausies uz trešo pušu radīto saturu, kas ir lielākā problēma HTC radītajām virtuālās realitātes brillēm. Baumas norāda, ka Valve gatavojot Index virtuālās realitātes brillēm speciāli pielāgotu Half Life VR spēles versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    02.04.2019 12:55

    Sorry, bet neviens neko netīšām nenopludina, vēl jo vairāk par jaunajiem produktiem.

    Reklāma