Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC un Red Bull paziņo par jaunu ilgtermiņa sadarbību

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC šodien  paziņo par ilgtermiņa sadarbību ar Red Bull. No šā brīža komandas un spēlētāji, kas sacentīsies izcilos Red Bull atbalstītos eSporta  pasākumos, tiks nodrošināti ar vismodernākajiem AOC datorspēļu  monitoriem. Turklāt 2019. gada laikā AOC atbalstīs desmit visā Eiropā  notiekošos Red Bull Player One pasākumus.

    Apvienots spēks

    Gan AOC, gan Red Bull ir pieredzējuši un labi pazīstami eSporta veterāni, kas jau pagājušajā gadā sadarbojās Red Bull Guardians un Red Bull Kumite. Ar šo sasniegumu abi uzņēmumi cenšas padziļināt savu ilgtermiņa sadarbību

    Reklāma

    konkurētspējīgo spēļu vidē, atbalstot viens otru. Kā komanda AOC un Red Bull atbalstīs profesionālu eSporta spēlētāju un fanu pieredzi. Pateicoties AOC, kas sponsorē atsevišķas balvas, spēlētāji vairākos pasākumos varēs laimēt AOC spēļu monitorus.

    Labākie spēļu iestatījumi

    Piedāvātie modeļi tika rūpīgi atlasīti katram eSporta veidam un lepojas ar ātru reakcijas laiku, kas mazāks par 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), atsvaidzes ātrumu līdz 240 Hz (AOC AG251FZ) un spilgtu un izteiksmīgu QHD izšķirtspēju līdz pat 2560 x 1440 pikseļiem (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG).

    Dažādu spēļu displeju izvēle Red Bull eSporta pasākumu atbalstīšanai: AOC AG241QG, AG251FZ un AG271QG

    Visi AOC spēļu monitori sniedz spēlētājiem maksimālu elastību un mobilitāti un nodrošina, ka Red Bull galvenie sporta pasākumi ir aprīkoti ar izcilākajiem rīkiem visaugstākajam sacensību līmenim.

    Nākamie Red Bull bezsaistes notikumi

    • No 2019. gada 27. aprīļa līdz 22. jūnijam: LoL Red Bull Player One – Spānijā
    • No 2019. gada 18. maija: CS:GO Flick – Turcijā
    • 2019. gada 27. jūlijā: LoL Red Bull Player One – Vācijā

    Plašāku informāciju par gaidāmajiem notikumiem lasiet AOC Gaming oficiālajā mājas lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma