Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo parāda lokanu ThinkPad X1 klēpjdatora prototipu

    Jaunākie raksti

    Lenovo parādījis lokanu klēpjdatora prototipu, turklāt tas pat ir strādājis. ThinkPad X1 sērijas klēpjdatora prototips (pagaidām ražotājs lokanajam datoram nav piešķīris precīzu modeļa numuru/nosaukumu) ar 13 collu ekrānu ir pagaidām lielākais lokanais ekrāns, kas tiešām arī tuvākajā laikā varētu nonākt pie pircējiem. Lenovo pagaidām neko par ThinkPad X1 klēpjdatora nonākšanu tirgū neprecizē, bet tas varētu būt iegādājams ne ātrāk par nākamā gada vidu.

    ThinkPad X1 klēpjdatora prototips parāda, ka lokans ekrāns tiešām varētu būt kādu dienu pielietojams. Faktiski ThinkPad X1 klēpjdatora prototips ir drīzāk liela izmēra planšetdators, tam vienu ekrāna pusi iespējams izmantot par tastatūras daļu.

    Reklāma

    ThinkPad X1 klēpjdatora prototips saņēmis 13 collu OLED 2K izšķirtspējas ekrānu ar 4:3 malu attiecību. Pārlocītā formā ThinkPad X1 klēpjdatora prototips ir ar 9.6 collu ekrānu un ekrāntastatūras daļu nedaudz ērtākai rakstīšanai. Klēpjdatoram būs divas USB Type-C pieslēgvietas un Wacom irbuļa atbalsts.

    Plašāk par ThinkPad X1 klēpjdatora prototipu nekas netiek atklāts. Visticamāk, Lenovo nevēlas iekulties pāragros solījumos un kļūdās, kādas pieļāva Samsung.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma