Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro beidzot pilnībā atteicies no dronu biznesa

    Jaunākie raksti

    GoPro visai veiksmīgi uzsācis 2019. gadu – izziņots, ka uzņēmuma apgrozījuma rādītāji pirmajos trīs gada mēnešos kāpuši par 20%, kad to salīdzina ar gadu iepriekš, līdz 243 miljoniem dolāru. Vienlaikus gan GoPro paziņoja, ka trīs mēnešu periodā uzņēmums vēl arvien cietis zaudējumus 24 miljonu dolāru apmērā, tomēr pirms gada šis rādītājs gada pirmajiem mēnešiem bija -76 miljoni dolāru.

    GoPro saviem investoriem paziņojis, ka šajā gadā grasās atgriezties pie peļņas (gada griezumā). Tā varētu kļūt par pirmo nelielo peļņu kopš 2015. gada, kad visai labus rezultātus uzrādīja HERO 4 kameru sērija.

    Reklāma

    GoPro esot beidzot izrāpies no bedres, ko radīja neveiksmīgais Karma drons. Lai arī Karma drona projekts tika slēgts pagājušā gada pašā sākumā, tomēr tā radītie zaudējumi vilkās līdzi vesela gada garumā. GoPro saviem investoriem nevēlējās atgādināt Karma drona nosaukumu, tāpēc tika paziņots, ka GoPro plāno turpmāk audzēt apgrozījumu par 27%, neņemot vērā citus lidojošos produktus.

    GoPro plānus var pamaitāt dronu ražotājs DJI, kas arī gatavojas pievienoties sporta kameru tirgum. DJI sporta kamerā izmantos savas attēla stabilizācijas iestrādnes, kas jau redzamas DJI Osmo un Osmo Pocket produktos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    14.05.2019 22:31

    Izgāšanās ar droniem GoPro ir karmas atmaksa par Session modeļu līnijas ražošanas pārtraukšanu.

    Astro
    15.05.2019 00:53

    …neņemot vērā citus lidojošos produktus…
    Vai tad tiešām nav iespējams izteikties jēdzīgāk?!?

    Reklāma